Behind The Walls
Betegvizsgáló 486258267anigif_www.kepfeltoltes.hu_
Készen állsz, hogy átlépd a szanatórium kapuit?

Behind The Walls

You have two choices. You either live, or you die.
 
HomeHome  KeresésKeresés  RegisztrációRegisztráció  BelépésBelépés  
Belépés
Felhasználónév:
Jelszó:
Automatikus bejelentkezés: 
:: Elfelejtettem a jelszavam!
Korlátozás


Arányok:
Nők: 24
Férfiak: 12

Patients: 20
Doctors: 4
Nurses: 3
Residents: 5
Ghosts: 0
Creatures: 0
Victims: 4
Links
.. click, click, click!Chatbox
.. stairway to heaven.

Latest topics
» Vampsite FRPG
Betegvizsgáló EmptySzer. Dec. 17, 2014 5:50 am by Amanda B. Lawrence

» EOF - Empire of Fantasy
Betegvizsgáló EmptyPént. Szept. 06, 2013 7:53 am by Vendég

» Prison
Betegvizsgáló EmptyVas. Aug. 11, 2013 8:03 am by Vendég

» Dita D'amrosio
Betegvizsgáló EmptyVas. Júl. 07, 2013 2:57 am by Dita D'amrosio

» Caleb A. Bristol
Betegvizsgáló EmptySzomb. Júl. 06, 2013 8:20 am by Caleb A. Bristol

» Got a Secret can you keep it? ... | Pretty Little Liars RPG
Betegvizsgáló EmptySzer. Júl. 03, 2013 2:13 am by Vendég

» The Originals
Betegvizsgáló EmptyHétf. Jún. 03, 2013 6:35 am by Vendég

» Dark Dreams
Betegvizsgáló EmptyVas. Jún. 02, 2013 1:48 am by Vendég

» Art war! FRPG
Betegvizsgáló EmptyPént. Május 31, 2013 10:57 pm by Vendég

Top posters
Belizaire Roux
Betegvizsgáló Vote_lcapBetegvizsgáló Voting_barBetegvizsgáló Vote_rcap 
Harlow Williams
Betegvizsgáló Vote_lcapBetegvizsgáló Voting_barBetegvizsgáló Vote_rcap 
Dr. Floyd Schneider
Betegvizsgáló Vote_lcapBetegvizsgáló Voting_barBetegvizsgáló Vote_rcap 
Dylan Moore
Betegvizsgáló Vote_lcapBetegvizsgáló Voting_barBetegvizsgáló Vote_rcap 
Amanda B. Lawrence
Betegvizsgáló Vote_lcapBetegvizsgáló Voting_barBetegvizsgáló Vote_rcap 
Alex Blackbloom
Betegvizsgáló Vote_lcapBetegvizsgáló Voting_barBetegvizsgáló Vote_rcap 
Anthony Mason
Betegvizsgáló Vote_lcapBetegvizsgáló Voting_barBetegvizsgáló Vote_rcap 
Dr. Oliver Thredson
Betegvizsgáló Vote_lcapBetegvizsgáló Voting_barBetegvizsgáló Vote_rcap 
Alison Ross
Betegvizsgáló Vote_lcapBetegvizsgáló Voting_barBetegvizsgáló Vote_rcap 
Nina Steele
Betegvizsgáló Vote_lcapBetegvizsgáló Voting_barBetegvizsgáló Vote_rcap 
Our Friends
.. they're not harmless.


Ki van itt?
Jelenleg 1 felhasználó van itt :: 0 regisztrált, 0 rejtett és 1 vendég

Nincs

A legtöbb felhasználó (19 fő) Vas. Jan. 06, 2013 9:56 am-kor volt itt.
Credit ©
.. you'll steal, we'll skin.
Az oldal egy részét az American Horror Story: Asylum c. sorozatból vettük. A másik fele, a Dark Haven High ötlete Mary Eunice McKee és Dr. Oliver Thredson szüleménye. Ahogyan a története is.
Az oldalon található képek, kódok mind a no-way-out tulajdonában állnak. A Poster-Profil-t köszönjük a mi egyetlen Kötinknek. A lopás komoly következményeket von maga után.

Share
 

 Betegvizsgáló

Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Go down 
SzerzőÜzenet
Nina Steele
Patient
Nina Steele

ϟ TARTÓZKODÁSI HELY : Briarcliff
ϟ HOZZÁSZÓLÁSOK SZÁMA : 116
ϟ CSATLAKOZÁS : 2013. Jan. 02.

Betegvizsgáló Empty
TémanyitásTárgy: Re: Betegvizsgáló    Betegvizsgáló EmptyHétf. Jan. 21, 2013 11:17 amPlease, don’t leave me...

Ezek szerint nem tudta. Helyes... csak intettem a fejemmel, mintha nem is lenne érdekes. Ha belegondolok, ráér később szóba hozzam a dolgot. Mikor a kaszást említettem hangjában őszinte döbbenet csengett amin én is meglepődtem.
- Ne legyen annyira meglepve. Itt mindenki a halálra gondol. A nap minden percében doktor úr... – sóhajtottam nagyot miközben a tehetetlenségtől gyötrődő arcát figyeltem. Az igazat megvallva szerettem vele beszélgetni. Ki mertem mondani a gondolataimat... az érzéseim... már amik még voltak a dühön és a gyilkolás közben érzett élvezeten kívül. Amik megmaradtak abból a gyermekből akit már túlságosan régen elhurcoltak az árnyak és szőtték be lelkét a sötétség hálójával.
- Nem mindenki számára van remény. Számomra nincs doktor. Nem az vagyok akinek gondol. – nyomtam el a csikket és újabb szálat kértem. Úgy tördeltem kezeimet mint valami kisiskolás. Egyrészt rettegtem, hogy hozzámér, másrészt kívántam is, hogy az élet egy darabja végigcirógassa kihűlt, gyilkos bőrömet. Csalódottan sóhajtottam mikor elhúzta a kezét de tudtam, badarság lenne bármit is mondanom... bármire is kérnem. Nemsokára lehullik a lepel aminek hála egy tiszta, jó és ártatlan lelket látott maga előtt, holott én egy gyilkos voltam... igaz, megtisztítottam a tisztátlanoktól, az erőszakolóktól a földet vagy legalábbis szerettem volna ezt hinni de az emberek nem ezt látták bennem... nem. Nem láttak mást mint egy őrültet aki hangokat hall és aki férfiakat gyilkol miután elcsábítja őket. Ez voltam én a világ szemében... de nem akartam ez lenni az egyetlen ember szemében akinek érdekelt a véleménye.
- Meg kell ígérnie valamit doktor... – gyújtottam újra rá mikor megkaptam a cigarettát de nem mertem felnézni rá. Régen éreztem utoljára ilyet... bizonytalanság, zavartság s talán még a szégyen egy apró árnya is befurakodott a lelkembe.
Volt lelkem.
Valahol mélyen, elrejtőzve a sok mocsok, bűn, fájdalom és kikopott boldogság alatt, ott reszketett egy apró fénysugár mi a lelkem volt.
Van lelkem.
Remegés futott végig rajtam. Lehunytam a szememet.
- Meg kell ígérnie, hogy nem fog velem másképp bánni... hogy nem enged Dr. Aldren kezei közé és nem ad több gyógyszert. Gyűlölök kába és védtelen lenni. Nem lehetek az. – ráztam meg a fejem majd végül nem is nézve inkább rá, nem akarván látni undorát kezdtem bele.
- Én egy gyilkos vagyok doki. Egy gyilkos aki hangokat hall – túrtam tincseimbe – és amikor hallom őket... elkap ez a sürgető érzés... ez a vágy... ez a kényszer... hogy letépjem a bőrük, kivágjam a húsukat... hogy szépen lassan megszabadítsam őket minden csepp vérüktől. A testük üres váz lesz csupán ami nem árthat többet. Nem emelhetik a kezüket egy pofonra és nem erőszakolhatnak meg többet. – nem tudom mikor húztam fel a térdeimet. Nem tudom mikor bukott ki a könnycsepp és gördült végig az arcomon... már csak a sós ízt éreztem a számban. Dühös mozdulattal emelte a számhoz a dohányt. Nem is emlékszem mikor sírtam utoljára vagy mikor éreztem azt, hogy félek... félek elveszteni az épp hogy megismert remény érzését. Nem néztem a dokira. Nem akartam látni az undort, az újabb ítéletet amit némán mondanak fejem felett, anélkül, hogy ismernék a történetem. Ehelyett hát a betegre böktem akit ma majdnem megöltem.
- Miatta bilincselt meg a nővér. Ma majdnem megöltem. – vontam fel a vállam érdektelenül, nem is tudván, hogy egy hozzám hasonló hű szolgával beszélgetek... egy tiszta lénnyel aki nem azért gyilkol, mert élvezi, hogy másoknak fáj... hanem mert meg akar szabadulni a fájdalomtól.

x x x x x x x x x x x x x x x x x x x x x x x x x
I am not crazy... But don't get on my bad side
Vissza az elejére Go down
Dr. Oliver Thredson

Dr. Oliver Thredson

ϟ KOR : 42
ϟ TARTÓZKODÁSI HELY : ✂ Briarcliff Manor
ϟ HOZZÁSZÓLÁSOK SZÁMA : 161
ϟ CSATLAKOZÁS : 2012. Dec. 13.

Betegvizsgáló Empty
TémanyitásTárgy: Re: Betegvizsgáló    Betegvizsgáló EmptyPént. Jan. 18, 2013 4:24 pmMiss Steele & Dr. Thredson

You don't belong here.
Kényelem … ostoba mód ismét efféléről beszélek, holott a nyirkosság és a felöklendezett barbitursav egyaránt megtalálható a kopott asztalon, a sarokban heverő ágyon, sőt, gyakorlatilag a Briarcliff Manor minden zeg-zugában. S, hogy zavarja-e ez Jude Nővért, vagy a balgatag felettesét, Monsignore Timothy Howard-ot? Nem. Á, egyáltalán nem! Végtére is, miért zavartatnák magukat olyasmiért, ami nem érinti őket személyesen? A betegek ezt érdemlik - próbálnak győzködni, de a mérhetetlen arroganciájuk csöppet sem téveszt meg, átlátok rajtuk: a közelben legyeskedő apácák, az őrök, és a pozíciójukra nem méltó vezetők is épp olyan zavarodott elméjűek, mint maguk a páciensek. A különbség viszont az, hogy szerencsétlen utóbbiaknak valódi segítségre, s nem pedig nyugtatóra van szükségük. A nyugtató még kilátástalanabbá, még őrültebbé teszi őket … hát ezt nevezik gyógyításnak? Ezt? Ezt a káoszt, ezt a visszataszító mocskot? Ezt az idegesítő, periodikus melódiát?
- Melyik? - A hüvelykujjam percek óta az alsó ajkamon hever, s fogaim majdhogynem sóvárognak a körömért. Istenem, ha lenne elegendő bizonyítékom, gondolkodás nélkül bezáratnám ezt a kócerájt. - Melyikükre gondol? Mivel több is van belőlük - kaptam el a kezemet. - Amennyiben Jude Nővérről beszélünk, Ő semmit sem hajlandó megosztani velem - amíg név elhagyta a torkomat, arcomra enyhe fintor költözött, s testem már-már kezdett összerezzenni. Gyűlölet? Nem. Ez csupán undor. Jude Nővér ... taszít engem.
Ahogy Miss Steele megemelte a lábán díszelgő bilincset, rögvest a zsebkésemért nyúltam, majd egy bravúros mozdulattal kiszabadítottam a valósággal láncra vert, ártalmatlan lányt. Felháborító. Vajon milyen infernális ok sarkallhat ilyen szörnyűségre egy apácát? Isten szolgáját, a jóság megtestesítőjét. Vajon az elméjük is épp oly' tiszta, mint az ágyékuk? Mérget vennék rá, hogy nem.
- Kérem? - Kaptam fel a fejemet zavartan. - A halálra, Miss Steele? - Meglepett. Mondhatni sokkolt az, amit az előbb hallottam. Végül is, mindez idáig épp ezt eseteltem, épp erről próbáltam meggyőzni Jude Nővért: a páciensek betegebbé, elesettebbé válnak. A kényszerzubbony, az elektrosokk-terápia, a rengeteg nyugtató … ezek csak rontják a helyzetet. - Miért gondol ilyesmire, Miss Steele? Tudja, ha az Ön helyében volnék, a halál soha nem fordulna meg a fejemben, és tudja, hogy miért vagyok ebben ennyire biztos? - Átütő, olykor-olykor elnyúló hangom visszhangzott a rideg terem falai közt. Agitáció. - Van kiút. Van még remény, ha nem veszi be azokat a gyógyszereket, marad még egy maréknyi remény - bal kezem rexlex szerűen nyúlt a lány karjáért, s ujjaim már súrolták a lány zsenge bőrét, mikor egy kellemes hang félbeszakított.
- Bármiről is legyen szó, bármi is legyen az, ami Önre nehezedik, sose feledkezzen meg arról, hogy bennem megbízhat - miután kezemet zavartan elkaptam, szemüvegem szélét csavargatva próbáltam bizonyságot tenni arról, hogy a jó oldalon állok, hogy segíthetek, noha tisztában vagyok azzal, hogy a Gonosz befészkelte magát a vénáimba.

x x x x x x x x x x x x x x x x x x x x x x x x x

Vissza az elejére Go down
http://vampsiterpg.hungarianforum.com
Nina Steele
Patient
Nina Steele

ϟ TARTÓZKODÁSI HELY : Briarcliff
ϟ HOZZÁSZÓLÁSOK SZÁMA : 116
ϟ CSATLAKOZÁS : 2013. Jan. 02.

Betegvizsgáló Empty
TémanyitásTárgy: Re: Betegvizsgáló    Betegvizsgáló EmptyVas. Jan. 06, 2013 1:54 pmDr. Oliver Thredson

Már megszoktam a doki szörnyülködő pillantását. Majdnem minden betegre így nézett; nem azért mert undorodott tőlünk hanem mert iszonyatosnak érezte a helyet ahol fogva tartják őket, elzárva a külvilágtól, ahogy ők mondták, a normális emberektől... mert a beteg gyilkosok, akik kislányokat molesztálnak, normálisak, nem? Na, mindegy... elhessegettem a gondolatot és követtem Thredson pillantását a betegre.
- Elmondta a nővér mi történt? – kérdeztem mielőtt még bármit is kérdezhetett volna tőlem a doki. Nem szerettem a kérdéseit. Sok volt nekem pedig válaszolnom kellett. Persze mindig hagyott időt és a módszerei nem voltak kegyetlenek. Jude nővér sokszor vette elő a pálcát, hogy szóra bírjon aminek a nyomai még mindig rajtam ékeskedtek de sosem ért el velük eredményt. Jól ismertem a fájdalmat, így már nem féltem tőle. Ellenben Thredson, egész más módszerekkel közelített meg. Megbízhattam benne.
~ Mond el neki... meg fogja érteni. ~
Talán most először gondolta úgy, hogy nem szabad hallgatnia rájuk... hogy most először másképp kell tennie, mint bevallania különös vágyait.
Nem válaszolok szóban, csupán bólintok, majd megemelve a bilincseket jelzem, hogy egy kicsit nehézkesen tudnék eljutni odáig, hacsaknem viszem magammal az ágyat is. Amint a doki kioldja a bilincseket, leugrok az ágyról és a másik felé indulok. Hezitálva állok meg annál akit majdnem megöltem. Megérdemelné, hogy végezzek vele... de nem most és nem a doki előtt.
~ Légy türelmes Nina. ~ magamra kell szóljak, hogy végre tovább tudjak indulni. Nagyot nyelek ahogy helyet foglalok mert tudom, hogy mi fog következni. Elemezni fogjuk mit és miért tettem. Elveszem a cigit amivel megkínál, hagyom, had gyújtsa meg de minden tagom megfeszül. Még véletlenül sem akarom, hogy megérintsen, bizalom ide vagy oda... ezt ő is tudja. Első alkalommal megpróbált kezet fogni velem mire a falig hátráltam. Nem féltem tőle csak attól, hogy az őrök majd átkarolnak szépen, az ágyamig cipelnek és egy vagy kettő közülük majd elveszi amit akar, mert ilyen is volt köztük. Mindenhol volt.
- Tudja... ma nagyon sokat gondoltam a halálra. – szólaltam meg csöndesen és tudtam, hogy ezzel meglepem... nem, nem a kijelentéssel, ehhez már biztos hozzá volt szokva. Inkább azzal, hogy nem várom meg a kérdezz feleleket, helyette önként vágok egy témába.
- El akarok mondani valamit önnek de nagyon nehéz Dr. Thredson. – haraptam ajkamba miközben nagyot szívtam a cigarettából, majd újra és újra. Nem folytattam... nem tudtam folytatni így csak néztem rá és szívtam a cigit, hogy amint elég majd kérhessek egy újat.
Vissza az elejére Go down
Dr. Oliver Thredson

Dr. Oliver Thredson

ϟ KOR : 42
ϟ TARTÓZKODÁSI HELY : ✂ Briarcliff Manor
ϟ HOZZÁSZÓLÁSOK SZÁMA : 161
ϟ CSATLAKOZÁS : 2012. Dec. 13.

Betegvizsgáló Empty
TémanyitásTárgy: Re: Betegvizsgáló    Betegvizsgáló EmptyVas. Jan. 06, 2013 1:31 pmMiss Steele & Dr. Thredson

You don't belong here.

Arcomra enyhe fintor ült ki, miközben gyors és határozott léptekkel próbáltam minél hamarabb magam mögött hagyni a folyosót, amit ezúttal is undorítónak találtam. A körülmények ... azok az átkozott körülmények hátborzongatóak. Sister Jude makacs mivolta miatt úgy vélte, hogy csupán pár rövid napba fog telni, míg megszokom az itt uralkodó káoszt, de a hányinger azóta is kerülget, s hiába győzködtem órák hosszát, a nő folyamatosan a szavaimba vágott, s már-már lenézett. Gusztustalannak és egy apácához nem méltónak találom a viselkedését, és bevallom, hazudnék, ha azt mondanám, hogy sajnálom őt. Annak ellenére, hogy a higiéniával és a betegek ellátásával kapcsolatosan még mindig nem látok változást, úgy hiszem Mary-Eunice alkalmas a vezetői poszt betöltésére. Alkalmas? Nos, nézőpont kérdése, hisz az ő módszerei sem a legfinomabbak, de az szent, hogy Jude-nál bárki alkalmasabb, bárki jobb.
A Briarcliff-ben ragadt betegek tetteit ugyan elítélem, de nem vagyok teljesen meggyőződve arról, hogy jobb nekik itt, mint a börtönben. Végül is, ott a környezet tisztább, s a betegeknek - vagy elítélteknek -, ha nem is a teljes, de legalább a minimális tisztelet kijár. Tisztelet? Beszélhetek ilyesmiről ebben az épületben?
Iszonyatos érzés, hogy az itt élők - vagy inkább szenvedők - ugyanúgy rettegnek a látványomtól, mint Sister Jude fölényes alakjától; pedig, vele ellentétben, én valóban segíteni akarok rajtuk. Orvosként úgy vélem, hogy mindannyiukban ott ég valahol a remény vakító tüze, csak elő kell csalogatni, felszínre kell hozni a tudatalattijukat, s nem fizikailag, hanem pszichés alapon kell őket befolyásolni.
Ahogy benyitottam az ajtón, s Miss Steele karcsú teste kirajzolódott előttem, egy pillanat erejéig rexlex szerűen emeltem a szám elé a kezemet. A lány kezein bilincs virított, - ami gondolom a magából teljesen kifordult Mary Eunice ötlete volt - tekintete pedig ugyanolyan üres volt, mint a többi betegé. Az ő agyát is kimosták, ha nem is szó szerint, de az itt végbe menő kegyetlenséggel biztosan. Valóban ezt érdemli? Tekintetem a tőlem pár méterre lévő ágyon fekvő idős betegre kúszik, majd visszatalál a szőke lányra; csak egy pillanatra kellet máshová pillantsak ahhoz, hogy rájöjjek: a lánynak nem itt a helye. S tekintettel a vallási hovatartozására, a Dr. Arden-ről feltételezett pletykák miatt nincs biztonságban.
- Természetesen - léptem közelebb szaporán, majd előhúztam egy szál cigarettát az asztalon heverő dobozból. - Szörnyű, hogy még ezt is megvonják maguktól - ráztam meg a fejem bosszúsan, majd az ágy felé biccentettem. - Amott kényelmesebb volna, nem gondolja?

x x x x x x x x x x x x x x x x x x x x x x x x xA hozzászólást Dr. Oliver Thredson összesen 2 alkalommal szerkesztette, legutóbb Szomb. Jún. 01, 2013 9:58 pm-kor.
Vissza az elejére Go down
http://vampsiterpg.hungarianforum.com
Nina Steele
Patient
Nina Steele

ϟ TARTÓZKODÁSI HELY : Briarcliff
ϟ HOZZÁSZÓLÁSOK SZÁMA : 116
ϟ CSATLAKOZÁS : 2013. Jan. 02.

Betegvizsgáló Empty
TémanyitásTárgy: Re: Betegvizsgáló    Betegvizsgáló EmptyVas. Jan. 06, 2013 10:02 amDr. Oliver Thredson

~ Ne mondj nekik semmit. ~
Mindig hallgattam a hangokra.... sosem vezettek tévútra. A nővér a fejemet vizsgálta. Szőke tincseibe vér tapadt, arcomat mocsok és vér színezte sötétre. Ajkaimon beteges mosoly ült. Nem érdekeltek a sérüléseim így nem is figyeltem rá mit beszél. Ez a nővér új lehetett; a többi tudta, hogy úgysem beszélek. Sosem beszéltem. Mivel egy szót sem voltam hajlandó szólni, a nővérke kétségbeesetten hagyott magamra. A bilincsek fogva tartottak és az apáca pontosan tudta – még annak ellenére is, hogy új volt – mibe kerülhet ha kioldja őket. Nem bántottam volna. Őt nem, de azt aki mellettem feküdt pár ággyal... azzal a mocsokkal még nem végeztem. Ha az őrök nem jönnek, az a pedofil állat már halott lenne.
Amint megtudtam, hogy azért került ide mert gyerekeket molesztált, nem is kellett tovább gondolkodnom. A férfi a nappaliból elkóborolt. Egyike volt azoknak akik őrök vagy ápolók nélkül mászkálhattak mert úgy állapították meg, hogy nem veszélyesek a társadalomra. Nos, én az vagyok. Épp ezért tepertem le amint egyedül találtam és mészáros módjára döftem a kést a nyakába. Itt nem lehetettek meg a módszereim ami elkeserített. Semmi pontosság, csak hirtelen, gyors halál. Gyűlöltem... de talán még jobban is jártam azzal, hogy bekerült ide... majd másképp végzek vele. Lassan és fájdalmasan.
Lábaim lóbáltam amikor megérkezett a doki. Egyedül vele beszéltem de az idő alatt, mióta együtt dolgoztunk nem sokat húzott ki belőlem az orvos. Hosszú hetekbe tellett mire a nevemet megtudta... azt is tudta már, hogy zsidó vagyok és megígérte, hogy nem hagyja, hogy Aldren elvigyen magával és elpusztítson. A hangokról még nem tudott sem pedig arról, hogy mennyire élveztem a gyilkolást. Másokkal egyáltalán nem beszéltem még akkor sem ha a doktor erre buzdított. Volt valami Thredsonban amiért úgy éreztem megbízhatok benne... hogy hasonlítunk. A hangok szerint legalábbis, én pedig bíztam a hangokban. Mikor Oliver rámnézett, majd a másik betegre, csak megvontam a vállam. Vállaom a ruha már átázott a vértől; a nővér nem merte összevarrni a sebemet. Kérni akartam egy szál cigarettát de mindkét kezemen bilincs pihent.
- Segítene elszívni egy szál cigit? – kérdeztem csöndesen mintha nem is történt volna semmi különös.

Vissza az elejére Go down
Dr. Oliver Thredson

Dr. Oliver Thredson

ϟ KOR : 42
ϟ TARTÓZKODÁSI HELY : ✂ Briarcliff Manor
ϟ HOZZÁSZÓLÁSOK SZÁMA : 161
ϟ CSATLAKOZÁS : 2012. Dec. 13.

Betegvizsgáló Empty
TémanyitásTárgy: Betegvizsgáló    Betegvizsgáló EmptySzomb. Dec. 15, 2012 10:59 am

* * *
Vissza az elejére Go down
http://vampsiterpg.hungarianforum.com
Ajánlott tartalom
Betegvizsgáló Empty
TémanyitásTárgy: Re: Betegvizsgáló    Betegvizsgáló Empty

Vissza az elejére Go down
 

Betegvizsgáló

Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Vissza az elejére 
1 / 1 oldal

Permissions in this forum:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
Behind The Walls :: ϟ 1964, Hampshire, Massachusetts :: Briarcliff Manor-