Behind The Walls
386 - Brienna Hawkins 486258267anigif_www.kepfeltoltes.hu_
Készen állsz, hogy átlépd a szanatórium kapuit?

Behind The Walls

You have two choices. You either live, or you die.
 
HomeHome  KeresésKeresés  TaglistaTaglista  CsoportokCsoportok  RegisztrációRegisztráció  BelépésBelépés  
Belépés
Felhasználónév:
Jelszó:
Automatikus bejelentkezés: 
:: Elfelejtettem a jelszavam!
Korlátozás


Arányok:
Nők: 24
Férfiak: 12

Patients: 20
Doctors: 4
Nurses: 3
Residents: 5
Ghosts: 0
Creatures: 0
Victims: 4
Links
.. click, click, click!Chatbox
.. stairway to heaven.

Latest topics
» Vampsite FRPG
386 - Brienna Hawkins EmptySzer. Dec. 17, 2014 5:50 am by Amanda B. Lawrence

» EOF - Empire of Fantasy
386 - Brienna Hawkins EmptyPént. Szept. 06, 2013 7:53 am by Vendég

» Prison
386 - Brienna Hawkins EmptyVas. Aug. 11, 2013 8:03 am by Vendég

» Dita D'amrosio
386 - Brienna Hawkins EmptyVas. Júl. 07, 2013 2:57 am by Dita D'amrosio

» Caleb A. Bristol
386 - Brienna Hawkins EmptySzomb. Júl. 06, 2013 8:20 am by Caleb A. Bristol

» Got a Secret can you keep it? ... | Pretty Little Liars RPG
386 - Brienna Hawkins EmptySzer. Júl. 03, 2013 2:13 am by Vendég

» The Originals
386 - Brienna Hawkins EmptyHétf. Jún. 03, 2013 6:35 am by Vendég

» Dark Dreams
386 - Brienna Hawkins EmptyVas. Jún. 02, 2013 1:48 am by Vendég

» Art war! FRPG
386 - Brienna Hawkins EmptyPént. Május 31, 2013 10:57 pm by Vendég

Top posters
Belizaire Roux
386 - Brienna Hawkins Vote_lcap386 - Brienna Hawkins Voting_bar386 - Brienna Hawkins Vote_rcap 
Harlow Williams
386 - Brienna Hawkins Vote_lcap386 - Brienna Hawkins Voting_bar386 - Brienna Hawkins Vote_rcap 
Dr. Floyd Schneider
386 - Brienna Hawkins Vote_lcap386 - Brienna Hawkins Voting_bar386 - Brienna Hawkins Vote_rcap 
Dylan Moore
386 - Brienna Hawkins Vote_lcap386 - Brienna Hawkins Voting_bar386 - Brienna Hawkins Vote_rcap 
Amanda B. Lawrence
386 - Brienna Hawkins Vote_lcap386 - Brienna Hawkins Voting_bar386 - Brienna Hawkins Vote_rcap 
Alex Blackbloom
386 - Brienna Hawkins Vote_lcap386 - Brienna Hawkins Voting_bar386 - Brienna Hawkins Vote_rcap 
Anthony Mason
386 - Brienna Hawkins Vote_lcap386 - Brienna Hawkins Voting_bar386 - Brienna Hawkins Vote_rcap 
Dr. Oliver Thredson
386 - Brienna Hawkins Vote_lcap386 - Brienna Hawkins Voting_bar386 - Brienna Hawkins Vote_rcap 
Alison Ross
386 - Brienna Hawkins Vote_lcap386 - Brienna Hawkins Voting_bar386 - Brienna Hawkins Vote_rcap 
Nina Steele
386 - Brienna Hawkins Vote_lcap386 - Brienna Hawkins Voting_bar386 - Brienna Hawkins Vote_rcap 
Our Friends
.. they're not harmless.


Ki van itt?
Jelenleg 1 felhasználó van itt :: 0 regisztrált, 0 rejtett és 1 vendég

Nincs

A legtöbb felhasználó (19 fő) Vas. Jan. 06, 2013 9:56 am-kor volt itt.
Credit ©
.. you'll steal, we'll skin.
Az oldal egy részét az American Horror Story: Asylum c. sorozatból vettük. A másik fele, a Dark Haven High ötlete Mary Eunice McKee és Dr. Oliver Thredson szüleménye. Ahogyan a története is.
Az oldalon található képek, kódok mind a no-way-out tulajdonában állnak. A Poster-Profil-t köszönjük a mi egyetlen Kötinknek. A lopás komoly következményeket von maga után.

Share
 

 386 - Brienna Hawkins

Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Go down 
SzerzőÜzenet
Dr. Connor Hayes
Doctor
Dr. Connor Hayes

ϟ HOZZÁSZÓLÁSOK SZÁMA : 20
ϟ CSATLAKOZÁS : 2013. Jan. 05.

386 - Brienna Hawkins Empty
TémanyitásTárgy: Re: 386 - Brienna Hawkins   386 - Brienna Hawkins EmptyVas. Jan. 06, 2013 9:49 am


To my little doll Brienna
"Nézz le rám, egy őrültet fogsz látni. Nézz fel rám, az uradat fogod látni. Nézz a szemembe, és meglátod önmagad."

Ezt egy olyan ember mondta aki sok dologban hasonlított rám. Őrült volt és az egyik legelvetemültebb gyilkos az egész országban. Nagyra becsültem a „munkásságát”. Sokat tanultam tőle és még most is gyakran elemzem a módszereit és a jellemét. Felettébb érdekesnek találom, hogy egy piti kis bűnözőböl, hogy lesz az emberiség egyik legjobban útált karaktere. Én magamat nem hozzá hasonlítanám. Ha nagyon muszáj lenne akkor azt mondanám, hogy olyan vagyok mint Ted Bundy, és hogy az ő szavaival éljek; Én vagyok a leghidegvérűbb szemétláda akivel valaha is találkozni fogsz.
Hogy miért is érdekes ez? Nos pár nappal ezelőtt értesítettek, hogy új pozíciót kapok, amit azonnali hatállyal be kell töltsek. Valahonnan a vezetőségtől küldhedték az utasítást mert csak egyszer hangzott el és vagy elfogadtam vagy mehettem amerre láttam. Nem mondhattam nemet. Mostanában nehéz kielégítő munkahelyet találni meg hát szó mi szó, izgalmasnak látszott az, hogy nap mint nap őrültek közé legyek bezárva és velük kelljen kommunikáljak minden kötöttség nélkül. A saját elvont környezetükben fogom őket találni ahol úgy viselkednek ahogy kedvük tartja. Engem természetesen nem fognak komolyan venni és olyan módon fognak szembeszegülni velem, hogy igazán oda kell majd figyeljek arra, hogy mit is mondok nehogy magam ellen fordítsák a saját jól bevállt módszereimet.
Dark Haven sötét folyosóit átszelve egész végig egy gondolat járt a fejemben. Ki lesz a következő áldozatom? Talán az a lány aki a sarokban ül és a haját tépkedi? Vagy esetleg az a férfi aki bugyután néz a többiekre miközben azok kifigurázzák őt? Magam sem tudom még. Bárki lehet. Ahogy körbenézek csupa elmezavarodottat látok akik senkinek sem hiányoznának ha eltűnnének.
Az új irodámhoz érve, gondosan becsukom magam mögött az ajtót, és alaposan elrendezek mindent az asztalon. Iratok, papírok, leletek és az összes orvosi cucc a jobboldalra kerültek minden egyéb pedig a bal oldalalra. Nem volt sok időm mert máris rohannom kellett egy beteghez. Rágyujtottam egy cigarettára és előkerestem a kórlapját. Az állt benne, hogy skizofrén és bulémiás egy hosszabb orvosi diagnózissal. Csupa halandzsa. Én sosem bíztam más orvosok véleményében ezért most is utána fogok ennek járni és egy saját, minden előzménytől független diagnózist fogok felállítani. A cigi füst beborította az irodát legalább annyira, hogy egy nem dohányzó ember már egész biztosan megfulladt volna.
Elnyomtam a még parázsló csikket és a hónom alá csaptam a kórlapot. Elindultam a 386-os szobába. Egy őr elkísért arra az esetre ha nem ismerném ki magam. Nem akartam első nap eltévedni így jobbnak láttam a kíséretet. Szeretném kiismerni a hely minden egyes kis zugát, hogy később könnyebben vigyem véghez az undorítóan mocskos, de annál brilliánsabb terveimet.
Itt sétálva azon kapom magam, hogy ha teljesen igaz akarok lenni magamhoz, akkor be kell valljam, hogy engem is ide kéne zárni. Én is vagyok olyan zavarodott mint ők, csak én rendkívüli módon tudom kontrollálni és mások előtt rejtegetni.
Nem sokat kellett bóklászni a nyirkos és sötét, őrökkel teli járatokban mire megpallintottam a fal mellé festett számokat. Az őr ajtót nyitott én pedig beléptem rajta. A látvány nem volt borzasztó, sőt egészen meg is szeppentem. Egy fiatal lány élete legszebb szakaszában egy ilyen helyen. Lehetséges, hogy megtaláltam a célpontomat? Tökéletes volt. Hosszú barna haj, barna szemek és magasságra is pont megfelelt. A tipikus alak akit mindenkiben keresek.
Közelebb léptem. A szavai hidegen hagytak. Az ajtó mögöttem bezáult és ketteseben maradtunk. Rideg tekintetem a zavart szempár mélyére hatolt.
-Na nézzük ki is van itt. - A közelben lévő széket pontosan a lánnyal szemben helyeztem el és helyet foglaltam.
- Ha megengeded Brie-nek foglak szólítani az egyszerűség kedvéért. – szemüvegemet leemeltem az arcomról és a zakóm belső zsebébe tettem.
-Tiszta lappal kezdünk. Nem érdekel, hogy mi van ebbe a kórlapba írva. – fogtam és a papírokat egy mozdulattal eltéptem. – akarom mondani volt. Szólíthatsz Dokinak, vagy Dr. Connornak, ahogy akarsz. Had tisztázzak egy két szabályt. Nagyon jól ismerem a hozzád hasonló betegeket. Kétségbeesetten próbálsz innen kijutni és a hazudozás se okoz problémát. – közelebb hajoltam, mintha valamit meg szeretnék neki súgni.
-Itt ez nem fog működni. Mostantól bármi problémád van, hozzám fordulsz segítségért. Ha valami nem tetszik a módszeremmel akkor nyíltan megmondod nekem. Itt most én diktálok nem pedig te. – visszahúzodtam az előzőleg felvett pozíciómba és hátradőltem.
- Azt hiszem, több személyiségem van. Nem szeretem bántani az embereket, de néha olyat teszek, aminek nem vagyok tudatában…Pont mint te. Mond csak, éreztél már vágyat arra, hogy megkínozz valakit? Hogy lásd a szemükben a félelmet miközben az életükért kiáltanak?


Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Brienna Hawkins
Patient
Brienna Hawkins

ϟ KOR : 25
ϟ TARTÓZKODÁSI HELY : az ördög saját diliháza †
ϟ HOZZÁSZÓLÁSOK SZÁMA : 76
ϟ CSATLAKOZÁS : 2013. Jan. 01.

386 - Brienna Hawkins Empty
TémanyitásTárgy: Re: 386 - Brienna Hawkins   386 - Brienna Hawkins EmptyVas. Jan. 06, 2013 6:51 am


~ Brienna and Dr. Hayes


K
imondottan utálom ezt az időjárást. Ahogy a verőfényes nap besüt az ablak résein, vékony fényvonalakat húzva a csupasz padlón, és érezni lehet a szabadság illatát. Oly messzi, mégis annyira közel érzem magamhoz - szinte tapintható. Csak egy fal választ el a normális világtól, a régi, gondtalan életemtől. Szentül hiszem, hogy mindennek a hely az oka. Ha nem lennék bezárva ide napi 24 órára, és nem kéne elviselnem a kínzások sorozatait talán már rég magam mögött hagytam volna az úgynevezett betegségem - én csak egyszerűen Laylanak hívom, hiszen ő az, aki megpróbálja minden alkalommal átvenni az agyam felett az irányítást. Az utóbbi időben pedig egyre többször sikerül neki, és nem rég egy új barátját is magával hozta, aki Stellának hívatja magát. Az a lány semmitől nem riad vissza. A legnagyobb veszélyt úgy fogja fel, mint mikor egy gyerek meglát a kirakatba egy új játékot, és bumm! Első látásra szerelem. Addig kaparja a földet míg meg nem tapasztalja az érzést, milyen is mikor egy ellopott fogpiszkálóval próbál virágot rajzolni a bokájára. Stella nagyon szereti a piros színt. Többnyire azzal is fest. Nekem viszont nem tetszenek a művei, de nem merem neki megmondani... attól félek, hogy egyszer majd az én arcomat fedezi fel, mint legújabb vásznát. Pedig azon annyit dolgoztam. Nem akarom, hogy elrontsa.
Egyszer az egyik ápolónő megengedte, hogy levelet írjak anyuéknak. Hozott papírt, és tollat, de nekem nem tetszett a fekete tinta. Túlságosan sötét volt, ezért inkább megszúrtam az ujjam véget, majd azzal kezdtem el írni az üzenetet. Sokkal szebb volt. Tudtam, hogy Stellának is tetszene, és meg akartam mutatni neki; de amint az a kövér, nagy gombszemű nővér meglátta az üzenetem, elrohant, hogy megmutassa valamelyik orvosnak. Aznap éjjel megint nem aludhattam, és már volt egyhuzamban a harmadik alkalom. Attól a naptól kezdve kezdtem el szívből gyűlölni a szindrómám másik felét, és minden alkalommal ordítani, mikor a gombszemű nő megpróbálta átlépni a szobám küszöbét. Ő többet nem volt a barátom. Pedig megbíztam benne.
Az igazság az, hogy nagyon hiányzik a családom. Ők elvitték magukkal a régi Brie-t, tudom, hogy ott van náluk az életem amit ide nem hozhattam magammal. Még Anne is hiányzik, pedig vele egész életemben veszekedtem; mégis, ha arra gondolok, hogy itt ér majd a vég, és soha többet nem mondhatom meg neki, hogy igazából én téptem le a babája fejét, legszívesebben zokogni támadna kedvem. De már nem sírok. Az első este óta nem. Maradt még bennem annyi büszkeség, és méltóság - már pedig a helyzet igen lecsökkentette ennek mértékét -, hogy ne játsszam itt a kis törékeny kislányt. Mert az nem én vagyok. Hanem Layla. Ő szomjazik szeretettre, és elfogadásra, nem törődve azzal, hogy melyik nemtől kapja meg ezt. Vele jobban szimpatizálok.
Lépések hangját hallom a folyosón. Végre elnyomja valami a madárcsipogást, amitől már majdnem szétrobban a fejem. Ha lenne valami módja, már biztos a kezeim közé kaptam volna a kis bestiát, és addig szorítottam volna, míg ki nem leheli magából az életet. Aztán pedig talán a körmeimmel felhasítottam volna a bőrét, hogy szerezzek egy kis festéket Stellának. A többivel pedig talán eljátszottam volna. Még nem tudom. Elég nagy az uralom errefelé.
Ahogy a vastag ajtó nyikorogva kinyílik, felkapom a fejem, és ijedtemben hátrább csúszok még az ágyon, egészen addig míg meg nem érzem a mocskos fal jéghideg érintését a vékony ruhán át. Minden harmadnap meglátogat egy orvos, aki kérdéseket tesz fel nekem. Eddig mindig mást küldtek, mert az előző párral nos... nem értettük meg magunkat igazán, és amint lejárt az időnk, rohantak is, hogy leadjanak valami másik idiótának. Igazából azt várom, mikor fogják már fel, hogy tőlem az együttműködés halvány szikráját se bírják kicsikarni. Remélem még ebben az évszázadban sor kerül rá.
- Maga lenne az új dilidokim? - billentem oldalra a fejem, és kicsit engedek a tartásomon. Nem félek tőlük. Sose félek tőlük. - Hmm... - mérem végig leplezetlenül, miközben az egyik kócos hajtincsemet forgatom az ujjaim között. Mi is az a szó amit keresek? Trendi? Neeem... Jóképű? Közel járunk. Áh! Megvan. Szexi. - ... nem rossz. - tűnik fel az arcomon egy kacér vigyor, miközben belép. Talán nem a tökéletes szó rá, de azért megadom azt a kevéske tiszteletet amit megérdemel. És egy kicsit minimálisan többet, a megnyerő külsőért. Sokkal jobb mint a múltheti, akit egyszerűen Briannek hívok a kecskeszakálla után. De Briannek nem tetszett, mikor megakartam mutatni, hogy mennyivel jobban festek, mint Ella. Pedig aznap épp nem rágtam tövig a körmeim.

x x x x x x x x x x x x x x x x x x x x x x x x xthe moment you’ve lost yourself.


Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Brienna Hawkins
Patient
Brienna Hawkins

ϟ KOR : 25
ϟ TARTÓZKODÁSI HELY : az ördög saját diliháza †
ϟ HOZZÁSZÓLÁSOK SZÁMA : 76
ϟ CSATLAKOZÁS : 2013. Jan. 01.

386 - Brienna Hawkins Empty
TémanyitásTárgy: 386 - Brienna Hawkins   386 - Brienna Hawkins EmptyVas. Jan. 06, 2013 4:26 am

***

x x x x x x x x x x x x x x x x x x x x x x x x xthe moment you’ve lost yourself.


Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Ajánlott tartalom
386 - Brienna Hawkins Empty
TémanyitásTárgy: Re: 386 - Brienna Hawkins   386 - Brienna Hawkins Empty

Vissza az elejére Go down
 

386 - Brienna Hawkins

Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Vissza az elejére 
1 / 1 oldal

Permissions in this forum:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
Behind The Walls :: ϟ 2013, Hampshire, Massachusetts :: Dark Haven High :: Lakószobák-