Behind The Walls

Készen állsz, hogy átlépd a szanatórium kapuit?

Behind The Walls

You have two choices. You either live, or you die.
 
HomeHome  KeresésKeresés  TaglistaTaglista  CsoportokCsoportok  RegisztrációRegisztráció  BelépésBelépés  
Belépés
Felhasználónév:
Jelszó:
Automatikus bejelentkezés: 
:: Elfelejtettem a jelszavam!
Korlátozás


Arányok:
Nők: 24
Férfiak: 12

Patients: 20
Doctors: 4
Nurses: 3
Residents: 5
Ghosts: 0
Creatures: 0
Victims: 4
Links
.. click, click, click!Chatbox
.. stairway to heaven.

Latest topics
» Vampsite FRPG
Szer. Dec. 17, 2014 5:50 am by Amanda B. Lawrence

» EOF - Empire of Fantasy
Pént. Szept. 06, 2013 7:53 am by Vendég

» Prison
Vas. Aug. 11, 2013 8:03 am by Vendég

» Dita D'amrosio
Vas. Júl. 07, 2013 2:57 am by Dita D'amrosio

» Caleb A. Bristol
Szomb. Júl. 06, 2013 8:20 am by Caleb A. Bristol

» Got a Secret can you keep it? ... | Pretty Little Liars RPG
Szer. Júl. 03, 2013 2:13 am by Vendég

» The Originals
Hétf. Jún. 03, 2013 6:35 am by Vendég

» Dark Dreams
Vas. Jún. 02, 2013 1:48 am by Vendég

» Art war! FRPG
Pént. Május 31, 2013 10:57 pm by Vendég

Top posters
Belizaire Roux
 
Harlow Williams
 
Dr. Floyd Schneider
 
Dylan Moore
 
Amanda B. Lawrence
 
Alex Blackbloom
 
Anthony Mason
 
Dr. Oliver Thredson
 
Alison Ross
 
Nina Steele
 
Our Friends
.. they're not harmless.


Ki van itt?
Jelenleg 1 felhasználó van itt :: 0 regisztrált, 0 rejtett és 1 vendég

Nincs

A legtöbb felhasználó (19 fő) Vas. Jan. 06, 2013 9:56 am-kor volt itt.
Credit ©
.. you'll steal, we'll skin.
Az oldal egy részét az American Horror Story: Asylum c. sorozatból vettük. A másik fele, a Dark Haven High ötlete Mary Eunice McKee és Dr. Oliver Thredson szüleménye. Ahogyan a története is.
Az oldalon található képek, kódok mind a no-way-out tulajdonában állnak. A Poster-Profil-t köszönjük a mi egyetlen Kötinknek. A lopás komoly következményeket von maga után.

Share | 
 

 Sorozatbeli karakterek

Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Go down 
SzerzőÜzenet
Amanda B. Lawrence
Admin
avatar

ϟ KOR : 31
ϟ TARTÓZKODÁSI HELY : ▲ hampshire
ϟ HOZZÁSZÓLÁSOK SZÁMA : 260
ϟ CSATLAKOZÁS : 2012. Dec. 13.

TémanyitásTárgy: Re: Sorozatbeli karakterek   Vas. Dec. 30, 2012 4:47 am1964

Wendy Peyser

Wendy Lana eltitkolt barátnője. Nem hozták nyilvánosságra a kapcsolatukat, hisz abban az időben nem nézték jó szemmel az azonos nemű kapcsolatokat. Wendy a harmadik osztályosokat tanítja, és mindennél jobban imádja a gyerekeket. Együtt él Lana-val, boldogan, míg egy nap be nem állított Jude nővér, megfenyegetve a nőt. Ha Wendy nem írja alá az orvosi papírokat, miszerint engedélyezi Lana kivizsgálását, akkor Jude nővér a világnak fogja kürtölni titkos szerelmüket, evvel kockáztatva a lány imádott állását. Elárulta a barátnőjét, ráadásul a napokban el is tűnt. Hol van Wendy? Mindenesetre nem szeretnénk, ha Bloody Face közelébe kerülne, hisz annak csak rossz vége lehet..
31 - RESIDENTS - CLEA DU VALL

Charlotte Brown

A nő, aki azt állítja, hogy túlélte a koncentrációs tábort. Aki azt véli magáról, hogy ő a híres Anne Frank, aki a naplóját írta. Ő az egyedüli, aki tud Dr. Arden titkáról. Felismerte őt, ő volt az egyik auschwitz-i doktor, Hans Gruper.
Kiderült, hogy ő nem is igazából Anne Frank, hanem Charlotte Brown Cohen, egy férjes asszony, akinek még egy pár hónapos gyereke is van. A férje elmesélte, hogy az elmúlt hónapokban őrült üzemmódba kapcsolt, elkezdett kutatni Anne Frank élete, és a koncentrációs táborok után. Eddig úgy tűnt, hogy otthon ismét megtalálta a régi önmagát. Tényleg sikerült elfelejtened Anne-t, Charlotte?
33 - RESIDENTS - FRANKA POTENTE
Alma Walker

Alma Walker Kit felesége. Legalább is az volt. A férje ölte meg a terhes asszonyt, bár Kit azt állítja, hogy ufók rabolták el őt.
Titokban voltak összeházasodva, hogy elkerüljék az esetleges felmerülő problémákat a rasszuk miatt. Azt mondták a kíváncsiskodó embereknek, hogy Alma az ő cselédje, bár elég fura, hogy egy benzin kútban dolgozó férfinek telik erre..
22 - GHOSTS - BRITNE OLDFORD

Shelley - - - - -

Shelley az egyik legbajosabb páciens Briarcliff-ben. Öt éves kora óta rendszeresen maszturbál, az anyukájának már kesztyűt kellett adnia a lánya kezére. Férjes asszony volt anno, mivel férje egy zenekar tagja volt, állandóan szebbnél szebb nőkkel volt körülvéve, így állandóan megcsalta Shelley-t. Miután a férj rábukkant a nejére és két tengerésszel a saját ágyában elküldte a lányt az intézetbe. Szexuálisan provokálja a szanatórium személyzeteit, és betegeit.
26 - PATIENTS - CHLOE SEVIGNY
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Amanda B. Lawrence
Admin
avatar

ϟ KOR : 31
ϟ TARTÓZKODÁSI HELY : ▲ hampshire
ϟ HOZZÁSZÓLÁSOK SZÁMA : 260
ϟ CSATLAKOZÁS : 2012. Dec. 13.

TémanyitásTárgy: Re: Sorozatbeli karakterek   Vas. Dec. 30, 2012 4:24 am1964

Judy Martin

Judy Martin, ismertebb nevén, Sister Jude az apácák vezetője a Briarcliff Manor-ban; látszólag fegyelmezett, szigorú és istenfélő nő, aki soha nem vétkezne az Úr ellen, de ... mi az igazság? Judy Martin egy közönséges énekesként dolgozott egy nightclub-ban, s köztudott, hogy már akkoriban is szerette az alkoholt. Így történt, hogy egyik este ittasan ült a volán mögé, ezzel hatalmasat vétkezve: Judy ugyanis elgázolt egy kislányt, majd ott hagyta őt; évek óta abban a hitben élt, hogy a kislány kislány meghalt, pedig valójában túlélte, felnőtt, és életet adott egy gyereknek. Az apja azonban bosszút esküdött, s annak ellenére, hogy a lány tiltakozott, Sister Jude mégis furcsa telefonhívásokat kap.
Mindezt leszámítva, van még valami, amit Jude Nővérről érdemes tudni: vonzódik a Monsignor-hoz, habár ezt eddig egészen jól leplezte; emellett, teljes testtel és lélekkel gyűlöli Dr. Arden-t. Vajon a kétségbeesettség ismét az alkoholizmus szélére taszítja, vagy végre legyőzi a benne lakoló sötétséget?
52 - NURSES - JESSICA LANGE

Arthur Arden

Dr. Arthur Arden (vagy Hans Gruper) szintén a Briarcliff Manor-ban dolgozik, orvosként. A pletykák szerint Arden valójában egy náci háborús bűnös, ezt a hálószobájában őrzött régi náci emléktárgyak, és a zsidó nők kínzását ábrázoló képek is alátámasztják. Arden már évek óta a szanatóriumban dolgozik, tudniillik ő volt a felügyelő orvos, amikor az épület a tuberkulózisban szenvedőknek adott otthont.
Dr. Arden kegyetlen módszereket alkalmaz, emellett ő a felelős az erdőben bújkáló mutánsokért is, akiket a titkos, mindig zárt laboratóriumában hoz létre. Módszereiről és kísérleteiről csak Timothy tud, aki ahelyett, hogy tenne valamit az ügy lezárása érdekében, titkon támogatja a náci orvost: a Monsignor úgy véli, Arden lényei segíthetnek az emberiségen. Talán segíthetnek, de milyen áron?
Érdekesség: okunk van azt hinni róla, hogy a nemi szerveit illetően rendellenséggel született, vagy elcsúfították azokat.
65 - DOCTORS - JAMES CROMWELL
Timothy Howard

Monsignor Timothy Howard a Briarcliff Manor igazgatója. Arra törekszik, hogy püspökké váljon, s szeretné, ha Sister Jude is vele tartanai az érsekségbe. Valamiféle megmagyarázhatatlan oknál fogva, mindez idáig Timothy nem csak falazott, hanem segített is Dr. Arden-nek a titkos kísérletekkel kapcsolatban, hisz nem tudta, hogy hogyan is néznek ki azok a bizonyos lények, de amióta találkozott egyikükkel, próbálja lebeszélni Arthur-t a dologrol, de az valamivel sakkban tartja. Tehát, Timothy is kínos titkokat őriz, amelyek nem kerülhetnek napvilágra.
A Monsignor látszólag teljesen közönbös a szanatóriummal kapcsolatban, ugyanis ritkán látogatja, s akkor is csak rövid ideig marad; főleg Sister Jude valamint Arthur foglalkoztatja, előbbit pedig próbálja a helyes útra téríteni. Vajon sikeresen meg tud majd szabadulni Dr. Arden zsarolásától, és eléri a céljait?
38 - RESIDENTS - JOSEPH FIENNES

Grace Bertrand

Grace egészen kilenc éves koráig Franciaországban élt, majd utána költöztek ki Amerikába. A családja megöléséért tartózkodik a szanatóriumban, habár ártatlannak vallja magát.
Gyengéd érzelmeket táplál Kit Walker iránt, azonban a férfi látszólag még mindig fülig szerelmes az eltűnt nejébe. Lana, Shelley és Kit oldalán, egyszer majdnem sikerült megszökniük; míg Shelley feltartotta az őrt, a többiek sikeresen kijutottak az épületből, de az erdőben valami visszafordította őket: a lények rájuk támadtak, s mivel nem volt egérút, a három rabnak vissza kellett térnie a szanatórium falai közé.
Grace később bevallja Kit-nek, hogy valóban ő ölte meg a családját, és a fiú ahelyett, hogy elítélné, lefekszik a lánnyal. Frank (az őrség feje) rajta kapja, majd Jude elé vezeti őket; tettük büntetést von maga után: Grace-t sterilizálják.
22 - GHOSTS - LIZZIE BROCHERÉ


A hozzászólást Mary Eunice McKee összesen 5 alkalommal szerkesztette, legutóbb Szer. Jan. 16, 2013 4:47 am-kor.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Amanda B. Lawrence
Admin
avatar

ϟ KOR : 31
ϟ TARTÓZKODÁSI HELY : ▲ hampshire
ϟ HOZZÁSZÓLÁSOK SZÁMA : 260
ϟ CSATLAKOZÁS : 2012. Dec. 13.

TémanyitásTárgy: Sorozatbeli karakterek   Szomb. Dec. 29, 2012 11:13 am1964

Oliver Thredson

Dr. Thredson miért nem tudunk olyan sokat rólad? Miért ilyen titokzatos? Van valami rejtegetnivalója? Pszichológus a Briarcliff Manor-ba, és az a feladata, hogy Kit Walker-ről felmérést kell készítenie. Mindenki úgy véli, hogy Kit Bloody Face, pedig nem. Senki nem sejtené, de igazából maga Dr. Thredson az. Valaki másra mégis rá kell kenni a balhét. Sikerül, vagy nem? Lana bizalmába férkőzött, de tudjuk, hogy nem jó szándék vezérli őt. Bizonyára puha a bőre..
35 - DOCTORS - ZACHARY QUINTO

Mary Eunice McKee

Ártatlan, édes, szelíd, naiv. Sister Eunice-t ezekkel a szavakkal lehetne a legjobban jellemezni, vagy talán mégsem? Mi történt vele, amitől tekintete oly' sötétté vált, és szűzies mosolyát a gúny, és a ravaszság váltotta fel? Régebben még a cukrot sem merte elfogadni, most meg tálcán kínálja fel a testét Dr. Ardennek. A válasz egyszerű. Megszállta őt a Sátán. Viselkedése nem tükrözi, hogy apáca lenne. A szanatóriumba dolgozik, ellátja az emberek baját, és már kegyetlen módszerekhez is fordul. A Sátánnak ,,köszönhetően" tudja az emberek legsötétebb titkait, és előszeretettel zsarolja őket velük.
29 - NURSES - LILY RABE
Lana Winters

Lana egy újságíró, és azzal a céllal küldték a Szanatóriumba, hogy készítsen egy cikket a péksüteményekről. Persze ő Bloody Face-ről akart riportot készíteni. Időközben rájött az intézet titkaira, és le akarta leplezni Sister Jude-ot, és a módszereit. Hogy megelőzze ezt, Lana-t őrültnek állította be, így egy újabb pácienssel bővült a szanatórium.
Barátnőjét, Wendy-t megfenyegette Sister Jude, hogy ha nem írja alá Lana papírjait, akkor mindenkinek felfedi titkukat. (Tudni illik abban az időben nem volt elfogadható a homoszexualitás!)
33 - PATIENTS - SARAH PAULSON

Kit Walker

Kit-nek egy teljesen normális élete volt. A benzinkútnál dolgozott, volt egy gyönyörű felesége - Alma Walker - aki ráadásul a szíve alatt az ő gyermekét hordozta. Habár titkolni kellett a házasságukat - néhány államban nem volt elfogadva a különböző rasszok házassága - boldogan éltek együtt. Az egyik este furcsa hangok, és fényjátékok zajlottak le. Egy ismeretlen idegenerő hatására. Felesége eltűnt, és Briarcliff Manor-ba hurcolták el a férfit. Úgy vélték, hogy ő Bloody Face; meg lett vádolva a felesége, és két másik nő meggyilkolásáért. A szanatóriumban egyből Sister Jude célpontjává vált, és lassan szövetségre is lelt, Grace személyében.
24 - PATIENTS - EVAN PETERS


A hozzászólást Mary Eunice McKee összesen 4 alkalommal szerkesztette, legutóbb Pént. Jan. 04, 2013 4:38 am-kor.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Ajánlott tartalom
TémanyitásTárgy: Re: Sorozatbeli karakterek   

Vissza az elejére Go down
 

Sorozatbeli karakterek

Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Vissza az elejére 
1 / 1 oldal

Permissions in this forum:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
Behind The Walls :: ϟ Get ready with your character :: Wanted ads-