Behind The Walls
6-os szoba ~ Kit Walker 486258267anigif_www.kepfeltoltes.hu_
Készen állsz, hogy átlépd a szanatórium kapuit?
Behind The Walls
6-os szoba ~ Kit Walker 486258267anigif_www.kepfeltoltes.hu_
Készen állsz, hogy átlépd a szanatórium kapuit?

Behind The Walls

You have two choices. You either live, or you die.

KezdőlapKezdőlap  Legutóbbi képekLegutóbbi képek  KeresésKeresés  RegisztrációRegisztráció  BelépésBelépés  
Belépés
Felhasználónév:
Jelszó:
Automatikus bejelentkezés: 
:: Elfelejtettem a jelszavam!
Korlátozás

Arányok:
Nők: 24
Férfiak: 12

Patients: 20
Doctors: 4
Nurses: 3
Residents: 5
Ghosts: 0
Creatures: 0
Victims: 4
Links
.. click, click, click!

Chatbox
.. stairway to heaven.

Legutóbbi témák
» Vampsite FRPG
6-os szoba ~ Kit Walker EmptySzer. Dec. 17, 2014 5:50 am by Amanda B. Lawrence

» EOF - Empire of Fantasy
6-os szoba ~ Kit Walker EmptyPént. Szept. 06, 2013 7:53 am by Vendég

» Prison
6-os szoba ~ Kit Walker EmptyVas. Aug. 11, 2013 8:03 am by Vendég

» Dita D'amrosio
6-os szoba ~ Kit Walker EmptyVas. Júl. 07, 2013 2:57 am by Dita D'amrosio

» Caleb A. Bristol
6-os szoba ~ Kit Walker EmptySzomb. Júl. 06, 2013 8:20 am by Caleb A. Bristol

» Got a Secret can you keep it? ... | Pretty Little Liars RPG
6-os szoba ~ Kit Walker EmptySzer. Júl. 03, 2013 2:13 am by Vendég

» The Originals
6-os szoba ~ Kit Walker EmptyHétf. Jún. 03, 2013 6:35 am by Vendég

» Dark Dreams
6-os szoba ~ Kit Walker EmptyVas. Jún. 02, 2013 1:48 am by Vendég

» Art war! FRPG
6-os szoba ~ Kit Walker EmptyPént. Május 31, 2013 10:57 pm by Vendég

Top posters
Belizaire Roux
6-os szoba ~ Kit Walker Vote_lcap6-os szoba ~ Kit Walker Voting_bar6-os szoba ~ Kit Walker Vote_rcap 
Harlow Williams
6-os szoba ~ Kit Walker Vote_lcap6-os szoba ~ Kit Walker Voting_bar6-os szoba ~ Kit Walker Vote_rcap 
Dr. Floyd Schneider
Dylan Moore
Amanda B. Lawrence
Alex Blackbloom
Anthony Mason
Dr. Oliver Thredson
Alison Ross
Nina Steele
Our Friends
.. they're not harmless.

Ki van itt?
Jelenleg 8 felhasználó van itt :: 0 regisztrált, 0 rejtett és 8 vendég

Nincs

A legtöbb felhasználó (97 fő) Hétf. Okt. 14, 2024 6:21 am-kor volt itt.
Credit ©
.. you'll steal, we'll skin.
Az oldal egy részét az American Horror Story: Asylum c. sorozatból vettük. A másik fele, a Dark Haven High ötlete Mary Eunice McKee és Dr. Oliver Thredson szüleménye. Ahogyan a története is.
Az oldalon található képek, kódok mind a no-way-out tulajdonában állnak. A Poster-Profil-t köszönjük a mi egyetlen Kötinknek. A lopás komoly következményeket von maga után.

Megosztás

6-os szoba ~ Kit Walker

Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Go down 
SzerzőÜzenet
Dr. Oliver Thredson

Dr. Oliver Thredson

ϟ KOR : 47
ϟ TARTÓZKODÁSI HELY : ✂ Briarcliff Manor
ϟ HOZZÁSZÓLÁSOK SZÁMA : 161
ϟ CSATLAKOZÁS : 2012. Dec. 13.

6-os szoba ~ Kit Walker Empty
TémanyitásTárgy: Re: 6-os szoba ~ Kit Walker   6-os szoba ~ Kit Walker EmptySzomb. Jan. 05, 2013 3:56 pm

Kit & Dr. Thredson

Are you ready for the unbearableness?
Kimérten hallgattam végig Kit Walker ostoba fecsegését, azonban alig két perc rövid csönd után becsuktam magam mögött az ajtót, s jelezvén, hogy magunkra hagyhat, bólintottam a kint leselkedő Frank-nek.
- Nem, Mr. Walker - nyeltem egyet. - Dr. Oliver Thredson vagyok. A törvényszék rendelt ki maga mellé. Azért jöttem, hogy diagnosztizáljam Önt - hagytam félbe a mondatot, miközben a rozoga asztalra tettem a nehéz hangrögzítőt. Alaposan körülnéztem: a szobában számomra visszataszító körülmények uralkodtak. A sarokban lévő rozoga, magányos székért nyúltam, s helyet foglaltam rajta. - Szólíthatom Kit-nek?
A magammal cipelt magnetofonnak fontos szerepet kölcsönöztem a mai napra. Véleményem szerint, egy megfelelő terápiás kezeléssel nem csak, hogy fényt tudunk deríteni rá, hanem talán még kezelni is tudjuk Kit problémáját. Csupán egy megértő félre van szüksége; olyanra, aki egy apró szisszenés nélkül képes végighallgatni a férfi meséjét, olyanra, aki megpróbálja megérteni és, hogy Kit szavaival éljek, kielemezni azt, olyanra, aki át tudja érezni a helyzetet, olyanra, mint én.
- Nos, Kit - kezdtem bele halkan, békésen. - A rendőrök szerint azt állítod, hogy idegen lények ragadták el a feleségedet. Igaz ez? - A válasz egyértelmű, de Kit számára még láthatatlan, nem tiszta. A hallucináció az akut mentális zavar egyik fő tünete, így az általa leírt lényekkel való találkozása egyáltalán nem lep meg, sőt, az volna különös, ha nem beszélne irreális dolgokról. Ahogy végig nézek a fiatal férfi arcán, az örömérzet teljes hiányát vélem felfedezni; szívverése szaporább a megszokottnál, s ha jól tudom a felesége ... eltűnése után Kit előszeretettel nyúlt az alkoholhoz.
- Milyen az étvágyad? - Jegyzetelés közben, időnként felpillantottam rá, ezzel biztosítva őt arról, hogy nem csak fél füllel figyelek rá. Szórakoztató, hogy mintha az valóban megtörtént volna, teljesen beleéli magát az elképzelt, kitalált mesébe. Kit Walker két tűz közé került: -, ha úgy ítélem meg, hogy épelméjű, több, mint valószínű, hogy villamosszékbe ültetik, kivégzik, viszont, ha az általam felállított diagnózisban az fog állni, hogy a férfi a mentális zavaraiból kifolyólag képtelen a bíróság elé állni, az élete hátralévő részét itt, ezen a pöcegödörnek sem nevezhető helyen fogja leélni. A probléma csak az, hogy Kit Walker-t sem őrültnek, sem elvetemültnek nem tartom. Szerény véleményem szerint, a becsmérlő társadalom mindig is ítélkezett, és az elkövetkezendő években is azt fogja tenni. Primitíven ugyan, de bűnbakot próbál találni. Kit Walker pedig, a sok hozzá hasonló, félig-meddig ártatlan elítélthez hasonlóan, csupán rosszkor volt rossz helyen. Az imént lejegyzett tünetek és lehetséges kiváltó okok alapján arra következtetek, hogy Kit elméje próbál harcolni az igazság ellen. Mindannyian harcolunk. Némelyikünk a magányt, a Gonoszt, mások pedig a fájdalmas igazságot próbálják legyőzni. Kit az utóbbi kategóriába tartozik, és úgy vélem, ezt az ésszerűtlen, nevetséges fantazmagóriát önvédelemből, teljesen reflexszerűen találta ki. Az igazság az, hogy az általam diagnosztizált probléma miatt, a férfit nem tartom bűnösnek, és akár hazudni is hajlandó vagyok, de csak egy feltétellel. Ironikus, mégis briliáns. Ahhoz, hogy ne tűnjek teljesen szabad szelleműnek és az elkövetkezendő időkben a kegyelmességre hivatkozva a betegek se tapadjanak rám, egy újszerű, a hagyományostól teljesen eltérő terápiát fogok használni. S az asztalon heverő magnetofont épp ezért hoztam magammal.
- Nézd, Kit - biccentettem a hangrögzítő felé. - Azt szeretném, ha szembenéznél azzal, amit tettél - tettem pontot a mondat végére, majd íriszeimet Kit-re szögeztem. Minden egyes kimondott szó, minden egyes mozdulatt elősegíti azt, hogy Kit Walker megbízzon bennem. S míg én látszólag a munkámat végzem, ő a terápia útján egyenesen a vesztébe rohan. Hogy miért teszem mindezt? A válaszom egyszerű, és magától értetődő: miért ne? Végtére is, ha már épp engem rendeltek ki mellé, legalább végezzem rendesen a munkámat, nem beszélve az esetleges - véleményem szerint mégis lehetetlen - lebukásról. Az, ahogyan a hamis és a valódi közel került egymáshoz, egyszerre lenyűgöző és meghökkentően veszélyes is. Emellett, arról sem szabad megfeledkeznem, hogy a minap végre rátaláltam az igazira, az egyetlen nőre, aki mindez idáig képes volt megdobogtatni a mellkasom alatt heverő, halottnak vélt tömlőt. Egyelőre nem kockáztathatok, s inkább Kit kerüljön rács mögé, mint én. Elvégre, alig találtam rá, nem okozhatok máris csalódást neki - az anyámnak.
Vissza az elejére Go down
http://vampsiterpg.hungarianforum.com
Kit Walker
Admin
Kit Walker

ϟ KOR : 36
ϟ HOZZÁSZÓLÁSOK SZÁMA : 44
ϟ CSATLAKOZÁS : 2013. Jan. 03.

TémanyitásTárgy: Re: 6-os szoba ~ Kit Walker   6-os szoba ~ Kit Walker EmptyPént. Jan. 04, 2013 10:58 am

Kit & Dr.Thredson.

A bilincs acélos és hűs felülete a bőrömhöz ért, a rendőrök elvezettek. Mindenhol káosz uralkodott. A házban rendőrök, nyomozók és egyéb kormányzati szervek tömege tolakodott, hogy jó rálátást nyerjenek a sorozatgyilkosra aki három nő haláláért volt felelős. A mai gyilkosságot is beleszámítva. A szomorú az, hogy mindenki engem akart látni, mindenki az én arcomat szerette volna megbámulni. Én voltam az, akit bilincsbe verve vezettek ki a házamból, engem nézett a szomszédság kint az utcán.
Az autóban, úton Briarcliff felé, ami egy elmegyógyintézet olyan sérült embereknek mint amilyen én vagyok... vagy ahogy mindenki be akar engem állítani annak, megkérdeztem a közrendőröket, hogy mit tettem. Ők csak egy gúnyos és szánalmat keltő szemforgatás mellett tudták velem közölni, hogy mivel vádolnak.
-Megölted a feleséged és két másik nőt kölyök. – a feleségemet.. a férfi hanglejtésében még most is hallom a leplezett undort és megvetést. A szavai viszhangként csengnek vissza a fülemben. Én? Megöltem? Hogy tehettem volna ilyen szörnyűséget azzal az emberrel akit a világon a legjobban szerettem? Kizárt. Ez.. ez.. csak nem történhetett meg egyszerűen. A lények, és az a fülsüketítő hang ami perceken át nem akart csillapodni, és a fehér fény amitől alig láttam. Elvakított. Mint mikor nyáron a tűző napba nézel és utána percekig csak foltokat látsz. Utána pedig a csend. A földön feküdtem levegőért kapkodva és az életemért imádkova. Fogalmam sem volt mi történt és hogy mennyi ideig fekhettem ott.
Ezt a helyszínen lévő nyomozóknak is elmondtam. Nem foglalkoztak velem mert meg voltak róla bizonyosodva, hogy végre elkapták a tettest és nem kell tovább nyomozniuk. Egyszer s mindenkorra lezárhatták az ügyet. Számukra csak az voltam. Egy ügy, egy probléma amit meg kellett oldani. Amikor elmeséltem nekik, hogy mit láttam azt mondták, hogy bolond vagyok.
Egy hosszabb autó út után késő délután értünk az intézethez. Kinyitották nekem az ajtót és én nagy nehezen kiszáltam a kék-piros villogóval ellátott járműből. Hirtelen a semmiből emberek sokasága sietett hozzám. Volt akinek kezében papír és toll volt, másoknak diktafon vagy fényképezőgép. Mindenki engem akart fotózni, mindenféle kérdéseket tettek fel nekem.
Bloody Face, Bloody Face.. miért tette? Kiskorában bántalmazták? Vannak még más áldozatok is? – mindent a fejemhez vágtak amit csak tudtak. Mindent amit nem is követtem el. Tudtam mire megy ki a játék. Egy jó címlapsztori kincseket ért.
Átszelve az újságírok hadát hamarosan az intézet falai közt találtam magam. Egyenesen a szobámba vittek, de nem tudtam nem észrevenni az itt lakókat. Az egyik nő a falba verte a fejét megállás nélkül egy másik pedig keresztet a kezében tartva imádkozott valami teljesen idegen nyelven. Nem tetszik ez a hely. Nagyon nem.
Több őr vezett végig a sötét és mocskos folyosókon. Az egyiket Frank-nek szólították a tásai, gondolom ő volt itt a főnök. Úgy éreztem minden egyes lépéssel a pokol kapuja felé teszek meg egy röpke, alig mérhető távolságot. A szívemet olyan súly nyomja amit nem tudom képes leszek – e elviselni ha sokáig itt kell maradjak.
Egyszercsak megálltunk egy rozsdás és vastag ajtó előtt. Fölé egy szám volt írva...hat. Mikor az egyik őr elfordította a kulcsot a zárban és a nyikorgó ajtó kiynilt tudtam, hogy ezt nem úszom meg szárazon. Úgy tessékeltek be mint egy rabszolgát. Ha nem lett volna a közelben az ágy el is estem volna. Ez egy elmegyógyintézet nem egy nyomorult börtön.
Magamra hagytak.. a gondolataimmal. Legalábbis azt hittem, hogy végre egyedül lehetek egy kicsit, hogy végiggondoljam a történteket. Nyugalmamat az ajtó újbóli nyikorgása zavarta meg. Egy jó kiállású, elegánsan öltözött férfi lépett be rajta. Vastag keretes szemüveget viselt, a haja hátra volt fésülve. A nevemen szólított..
-Tudom ki maga. Azért jött, hogy kielemezzen, tanulmányt írjon rólam és megossza a történetemet ha van olyanom, a kollegáival. Vagy netán tévednék? – egy megvető pillantással tudattam ellenszenvemet az ismeretlen férfi felé aki végtelen nyugodtsággal tűrte megvető szavaimat.

Dr. Oliver Thredson

Dr. Oliver Thredson

TémanyitásTárgy: Re: 6-os szoba ~ Kit Walker   6-os szoba ~ Kit Walker EmptyPént. Jan. 04, 2013 8:50 am

Kit & Dr. Thredson

Are you ready?
A látszat csal. Az élő, szuszogó, kétszínűen mosolygó példa pedig én vagyok rá. Kit Walker-t úgy nyelte el a magam mögött hagyott mocsok, mint az ingovány az arra tévedő őzeket. A csalóka látszat miatt tartja most fogva az amúgy teljesen ártatlan, talán kissé zavarodott elméjű férfit az a nyirkos szoba, ahová jelen pillanatban tartok. S ezt a látszatot, ezt a tébolyt fenn kell tartani; manapság az emberek sokkal elfogultabbak, mint az ipari forradalom előtt - manapság az emberek a Biblia helyett újságot olvasnak, a színdarab helyett a rádiót bámulják, és bármit elhisznek, amit e kettő egyvelege állít, vagy épp tudósít. Tehát magyaráznom se kell, hogy - akaratlanul ugyan, de - Kit Walker miért keveredik egyre nagyobb gyanúba. A felesége fekete, a házasságuk illegális, ráadásul a férfi szentül esküszik, hogy az idegenek a házában jártak, s magukkal vitték Alma-t: normális ember nem hiszi el ezt a nevetséges mesét, habár a gyilkosságokra vonatkozó részekkel kapcsolatban a férfi nem füllent, nem-nem ..., Kit Walker ezen a téren legalább annyira ártatlan, mint a ma született bárány, de épp annyira ostoba is. Ahelyett, hogy csöndben maradna, inkább foggal s körömmel harcol az igazáért, ezzel egyre mélyebbre sodorva magát. Végtére is, a látszat ellenére, Kit helyzete egyáltalán nem hat meg, de be kell vallnom, kissé zavar, hogy a meggondolatlan kijelentéseivel és viselkedésével úgymond megszentségteleníti Bloody Face nevét; mellesleg, ezek a hitvány, semmirekellő rendőrök sorozatgyilkosnak állították be őt, holott halvány sejtésük sincs, hogy miért és miért pont így gyilkolok. A kiváltó ok a magány, s voltaképpen nem is az ölési vágy hajt: csak egy anyára van szükségem. Az, hogy valamilyen különös, számomra még mindig megmagyarázhatatlan oknál fogva folyton halállal ér véget az adott történet, nem az én hibám. Azok a nők, kikért áhítozom, s kiknek érintése többet ér, mint a hírnév, mindig megpróbálnak elhagyni. S kinek köszönhetik azt, hogy utána lámpaként végzik? A válasz: Abigail Nővér, aki ha akkor nem szalad el, Bloody Face-szel ellentétben, azok a nők még mindig élnének.
Bloody Face újjá fog születni; elszántabb lesz, és a düh helyett az ép eszére fog hallgatni. A minap, a Lana-val való társalgásom után döbbentem rá, hogy mennyire csintalan gyerek voltam. Mégis melyik anya vágyik egy gyilkos fiúra? Semelyik. S mivel minden egyes porcikám azt súgja, hogy Lana Winters az igazi, az egyetlen és mézédes, a hibátlan és szerető anya számomra, a teste helyett szép lassan elnyerem a szeretetét. S, ha kell, napestig fogok mászkálni a Briarcliff gennyében, de Istenemre esküszöm, hogy kiszabadítom őt innen; kiszabadítom, hazaviszem, és soha többé nem engedem el. Viszont, mielőtt mindezt véghez vinném, rács mögé kell juttatnom Bloody Face-t. Irónikus, ugyanakkor lehangoló is.
Az ajtaja elé érve egy másodperc erejéig megtorpanok; valóban egy pillanat az egész, hisz csak az arckifejezésemen próbálok javítani, hogy ismét a megfelelő látszatot keltsem. Jobb kezemben egy hangrögzítő pihen, míg a bal lassan felemelkedik, s bekopog az ajtón.
- Kit? - Húzom el a nevét halkan, miközben Frank a zsebébe nyúl, és serényen keresgélni kezdi a megfelelő kulcsot. A forgatókönyv tökéletes, már csak Kit makacsságát kell legyőznöm. S, hogy miért van szükség erre? A látszat kedvéért.
Dr. Oliver Thredson

Dr. Oliver Thredson

TémanyitásTárgy: 6-os szoba ~ Kit Walker   6-os szoba ~ Kit Walker EmptyPént. Jan. 04, 2013 7:09 am

* * *
Ajánlott tartalom

TémanyitásTárgy: Re: 6-os szoba ~ Kit Walker   6-os szoba ~ Kit Walker Empty

6-os szoba ~ Kit Walker

Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Vissza az elejére 
1 / 1 oldal

Similar topics

-
» A 27-ES SZOBA
» Terápiás Szoba
» Elzárt szoba
» 7-es szoba - Tamira Beckett
» 13-as szoba - Reaver Mortyarch

Engedélyek ebben a fórumban:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
Behind The Walls :: ϟ 1964, Hampshire, Massachusetts :: Briarcliff Manor :: Lakószobák-