Vendég Vendég
| Tárgy: Dr. Audrey Ferran Hétf. Jan. 07, 2013 11:29 pm | |
| Audrey Ferran OK, you want me up in the cage, then I'll come out in BEAST mode. |
Basics
۞ NÉV: Audrey Ferran ۞ BECENÉV: Audrey, Dr Ferran ۞ SZÜLETÉSI IDŐ: 1984 03 04 ۞ SZÜLETÉSI HELY: Niwot, Colorado, USA ۞ KOR: 25 ۞ CSOPORT: Doctors ۞ PLAY BY: Erin Heatherton ۞ SZEMÉLYISÉG: Nő. Veszélyes és szeszélyes. Külső szemlélődő számára egy tiszta szívű, udvarias hölgy vagyok, de ne higgy a szemednek, azt látod, amit én akarok. Az igazság, melyet homály fed, hogy be kellene zárni a többi tébolyult közé, el a napfénytől, az idők végezetéig. De több vagyok, mint egy egyszerű szociopata, rosszabb, INTELLIGENS. Ne próbálj velem szembeszállni, mindig előtted járok egy lépéssel, s ha az utamba kerülsz, a gyötrelem könnyei fognak barázdát vésni arcodra. A magánéletben pimasz, öntudatos, ámde tiszteletteljes; a szakmámban kalandvágyó és ambíciózus vagyok. Hangulatember. Amikor a gondolataim letisztultak és csendesek, szórakoztatóbb és kellemesebb társaságot el sem tudnál képzelni, de ha a véres köd elfedi elmém, hiába nyüszítesz kegyelemért, az utolsó darabka bőrt is lenyúzom rólad, fuss! Azért van ám emberi oldalam is. Ha azzal a ritka kiváltsággal áldanak meg az istenek, hogy a barátom lehess, felfogom előled a szúrásokat ha dárdazáporban állsz, követlek a száműzetésbe ha kell, de jól vigyázz, a tűzzel játszol.
|
My Story Ide jön az előtörténeted, minimum 400 szóban! Lehet szerepjáték példa is, de semmiképp ne legyen hozott, mert azt nem fogadjuk el! Ide jön az előtörténeted, minimum 400 szóban! Lehet szerepjáték példa is, de semmiképp ne legyen hozott, mert azt nem fogadjuk el! Ide jön az előtörténeted, minimum 400 szóban! Lehet szerepjáték példa is, de semmiképp ne legyen hozott, mert azt nem fogadjuk el! Ide jön az előtörténeted, minimum 400 szóban! Lehet szerepjáték példa is, de semmiképp ne legyen hozott, mert azt nem fogadjuk el! Ide jön az előtörténeted, minimum 400 szóban! Lehet szerepjáték példa is, de semmiképp ne legyen hozott, mert azt nem fogadjuk el! Ide jön az előtörténeted, minimum 400 szóban! Lehet szerepjáték példa is, de semmiképp ne legyen hozott, mert azt nem fogadjuk el! Ide jön az előtörténeted, minimum 400 szóban! Lehet szerepjáték példa is, de semmiképp ne legyen hozott, mert azt nem fogadjuk el! Ide jön az előtörténeted, minimum 400 szóban! Lehet szerepjáték példa is, de semmiképp ne legyen hozott, mert azt nem fogadjuk el! Ide jön az előtörténeted, minimum 400 szóban! Lehet szerepjáték példa is, de semmiképp ne legyen hozott, mert azt nem fogadjuk el! |
|