Az oldal egy részét az American Horror Story: Asylum c. sorozatból vettük.
A másik fele, a Dark Haven High ötlete Mary Eunice McKee és Dr. Oliver Thredson szüleménye. Ahogyan a története is.
Az oldalon található képek, kódok mind a no-way-out tulajdonában állnak. A Poster-Profil-t köszönjük a mi egyetlen Kötinknek. A lopás komoly következményeket von maga után.
ϟ KOR : 47 ϟ TARTÓZKODÁSI HELY : ✂ Briarcliff Manor ϟ HOZZÁSZÓLÁSOK SZÁMA : 161 ϟ CSATLAKOZÁS : 2012. Dec. 13.
Tárgy: Re: Anastasia Dubrynski Szomb. Jan. 12, 2013 10:48 am
You're committed!
Miss Dubrynski, ahogy a többi kedves áldozatot is útjára engedtem, Ön előtt is azonnal kinyitom a kaput. Tudja, hogy voltaképpen semmilyen dolga sincs, mielőtt játékba kezdeni. Bevallom, nem tudom, hogy ki áldozatául fog esni, de remélem, hogy nem fog szenvedni ... olyan nagyon .
Tárgy: Anastasia Dubrynski Kedd Jan. 08, 2013 12:47 am
ANASTASIA DUBRYNSKI
A nevem Anastasia Dubrynski. 23éves vagyok. Angliábanszülettem. A családomat nem ismertem. Úgy 3 éves koromban egy autóbalesetben meghaltak. Egy árvaházban töltöttem gyermekéveimet. Könyvtáros vagyok. Szeretem a munkámat. Úgy nézek ki, mint Rose Mcgowen.
I am strong, love is evil It's a version of perversion that is only for the lucky people Take your time and do with me what you will I won't mind, you know I'm ill, you know I'm ill So hit me like a man and love me like a woman Buried and sad, look me in the eyes, I want it One will give you hell, one will give you heaven Hit me like a man, love me like a woman...