Behind The Walls
Spoileres övezet 486258267anigif_www.kepfeltoltes.hu_
Készen állsz, hogy átlépd a szanatórium kapuit?
Behind The Walls
Spoileres övezet 486258267anigif_www.kepfeltoltes.hu_
Készen állsz, hogy átlépd a szanatórium kapuit?

Behind The Walls

You have two choices. You either live, or you die.
 
HomeHome  KeresésKeresés  RegisztrációRegisztráció  BelépésBelépés  
Belépés
Felhasználónév:
Jelszó:
Automatikus bejelentkezés: 
:: Elfelejtettem a jelszavam!
Korlátozás


Arányok:
Nők: 24
Férfiak: 12

Patients: 20
Doctors: 4
Nurses: 3
Residents: 5
Ghosts: 0
Creatures: 0
Victims: 4
Links
.. click, click, click!Chatbox
.. stairway to heaven.

Latest topics
» Vampsite FRPG
Spoileres övezet EmptySzer. Dec. 17, 2014 5:50 am by Amanda B. Lawrence

» EOF - Empire of Fantasy
Spoileres övezet EmptyPént. Szept. 06, 2013 7:53 am by Vendég

» Prison
Spoileres övezet EmptyVas. Aug. 11, 2013 8:03 am by Vendég

» Dita D'amrosio
Spoileres övezet EmptyVas. Júl. 07, 2013 2:57 am by Dita D'amrosio

» Caleb A. Bristol
Spoileres övezet EmptySzomb. Júl. 06, 2013 8:20 am by Caleb A. Bristol

» Got a Secret can you keep it? ... | Pretty Little Liars RPG
Spoileres övezet EmptySzer. Júl. 03, 2013 2:13 am by Vendég

» The Originals
Spoileres övezet EmptyHétf. Jún. 03, 2013 6:35 am by Vendég

» Dark Dreams
Spoileres övezet EmptyVas. Jún. 02, 2013 1:48 am by Vendég

» Art war! FRPG
Spoileres övezet EmptyPént. Május 31, 2013 10:57 pm by Vendég

Top posters
Belizaire Roux
Spoileres övezet Vote_lcapSpoileres övezet Voting_barSpoileres övezet Vote_rcap 
Harlow Williams
Spoileres övezet Vote_lcapSpoileres övezet Voting_barSpoileres övezet Vote_rcap 
Dr. Floyd Schneider
Spoileres övezet Vote_lcapSpoileres övezet Voting_barSpoileres övezet Vote_rcap 
Dylan Moore
Spoileres övezet Vote_lcapSpoileres övezet Voting_barSpoileres övezet Vote_rcap 
Amanda B. Lawrence
Spoileres övezet Vote_lcapSpoileres övezet Voting_barSpoileres övezet Vote_rcap 
Alex Blackbloom
Spoileres övezet Vote_lcapSpoileres övezet Voting_barSpoileres övezet Vote_rcap 
Anthony Mason
Spoileres övezet Vote_lcapSpoileres övezet Voting_barSpoileres övezet Vote_rcap 
Dr. Oliver Thredson
Spoileres övezet Vote_lcapSpoileres övezet Voting_barSpoileres övezet Vote_rcap 
Alison Ross
Spoileres övezet Vote_lcapSpoileres övezet Voting_barSpoileres övezet Vote_rcap 
Nina Steele
Spoileres övezet Vote_lcapSpoileres övezet Voting_barSpoileres övezet Vote_rcap 
Our Friends
.. they're not harmless.


Ki van itt?
Jelenleg 1 felhasználó van itt :: 0 regisztrált, 0 rejtett és 1 vendég

Nincs

A legtöbb felhasználó (23 fő) Kedd Jún. 09, 2020 7:45 pm-kor volt itt.
Credit ©
.. you'll steal, we'll skin.
Az oldal egy részét az American Horror Story: Asylum c. sorozatból vettük. A másik fele, a Dark Haven High ötlete Mary Eunice McKee és Dr. Oliver Thredson szüleménye. Ahogyan a története is.
Az oldalon található képek, kódok mind a no-way-out tulajdonában állnak. A Poster-Profil-t köszönjük a mi egyetlen Kötinknek. A lopás komoly következményeket von maga után.

Share
 

 Spoileres övezet

Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Go down 
SzerzőÜzenet
Dr. Oliver Thredson

Dr. Oliver Thredson

ϟ KOR : 43
ϟ TARTÓZKODÁSI HELY : ✂ Briarcliff Manor
ϟ HOZZÁSZÓLÁSOK SZÁMA : 161
ϟ CSATLAKOZÁS : 2012. Dec. 13.

Spoileres övezet Empty
TémanyitásTárgy: Re: Spoileres övezet   Spoileres övezet EmptySzer. Jan. 23, 2013 10:45 pm

Here we are... on the last page.

Az utolsó rész zseniális volt. Szomorú, de zseniális. Zseniálisan szomorú?!
Sajnáltam Sister Jude-ot, mármint tudom, hogy békében halt meg, boldogan, de annyi év küzdelem után, annyi túlélt év után igazán nemet mondhatott volna a Halál Angyalának, de... mindegy, végtére is, boldog volt és csak ez számít.
Kit... nos, a nnak ellenére, hogy a gyönyörű és lenyűgöző Evan Peters játszotta, engem soha nem hatott meg a karakter, és egyszerűen nem érdekelt, hogy mi van vele. Bírtam, néha meg picit haragudtam rá, de számomra csak egy karakter volt a sok közül, és a halála sem rendített meg annyira. Kit Walker élt, szenvedett, újra megtalálta a boldogságot, majd békében meghalt. A gyerekei azonban rémisztőek voltak és annyi kérdést hagytak maguk után, például: mi ez az egész, visszatérő Alienes cucc, és miért pont Kit? Miért pont Kit volt ennyire különleges, és mi is tette őt különlegessé? Mi történt a gyerekekkel? Azon kívül, hogy felnőttek és csodás karriert építettek..., hmm?
Timothy... számomra Ő még mindig semleges, és egyáltalán nem ráz meg, hogy öngyilkos lett... a kis öngyi troll.

Térjünk át a finálé érdekes és lényeges pontjaira, pontosabban arra bizonyos három szereplőre:

I. Oliver - Imádom. Imádom és egyáltalán nem szégyenlem, hogy minde idáig, hűen kitartottam mellette, valamint amellett, hogy ártatlan. Végtére is, ártatlan volt... hisz gondoljunk csak bele: nem egy olyan kegyetlen sorozatgyilkosról beszélünk, aki csak kedvtelésből öldököl, hanem egy olyan reményvesztett, szomorú emberről, akinek már semmilye nincs, mert abban a pillanatban, amikor az anyja eldobta, elveszített mindent, ami fontos volt számára. S, ha belegondolunk, csak egy fontos "dolog" volt számára: az anyai szeretet. Anyára volt szüksége, ha nem is a szó szoros értelmében, de egy olyan személyre, egy olyan nőre vágyott, aki szereti, és megadja neki azokat a pillanatokat, amiket az anyja anno megtagadott. Oliver-nek nem pénzre, nem vagyonra, hanem csupán gondoskodásra, és szeretetre volt szüksége, de bármennyire volt okos és jó indulatú, soha nem kapta meg ezeket. Röhöghet bárki, de ilyen esetben én is megőrülnék... az embernek valahogyan védekeznie kell, el kell takarnia a gyöngéit, a sebezhető énjét, és Oliver Thredson ilyen módot választott. Az, hogy annyi nőt megölt - feltéve, ha egyáltalán megtette -, természetesen engem is megrémiszt, és nem találom normálisnak az ilyesmit, de sok más emberrel ellentétben, mi, akik kitartunk amellett, hogy Oliver az áldozat, és nem Lana, mi megértjük, hogy mi váltotta ki ezt a viselkedést nála, mert mi tudjuk, hogy mi volt a háttérben, hogy a magány vagy meggyilkol, vagy gyilkossá tesz.

II. Johnny... hmm, bevallom, én szerettem őt, és nem csak azért, mert Ő volt Oliver fia, és egyben a Bloody Fave 2.0, hanem azért is, mert Dylan remek munkát végzett - ismét -, és Johnny karaktere amolyan elégtétel féle volt, legalábbis számomra. A fiú bosszúra esküdött, és ha nem is tudta véghez vinni, legalább kicsikarta az igazságot Lana-ból.

III. Térjünk is át Lana-ra, avagy a sorozat IGAZI gonosztevőjére. Ahogy ez a legújabb, és egyben utolsó részben kiderült, Lana a hírnévért képes volt megtenni bármit... képes volt elárulni a szerelmét, képes lett volna eladni a barátait (hisz Kit házához magával cipelte a stábot), képes volt kitalálni egy olyan szörnyű történetet, ami híressé tette őt, nem mellesleg áldozatnak állította be őt. Azonban, aki kicsit is odafigyelt, aki belátott a sorozat mögé, akinek átjött a valódi üzenet, az tudja, hogy Lana volt a Gonosz ebben a sorozatban. A sok gonosztevő, a sok szörnyűség megpróbálta elterelni a figyelmet a mindvégig közelben lapuló szörnyről: Lana Wintersről. Az, hogy megjelent az Ördög, hogy Dr. Arden mutálta az embereket, hogy Sister Jude kínozta a betegeket, hogy Oliver nőket ölt... ezek mind megpróbálták elterelni a figyelmet Lana-ról, aki a hírnév miatt döntött úgy, hogy meglátogatja a Briarcliff-et. S meg is tette, de végül kiderült, hogy mindent kitalált. Gyerekek, ezt nevezem én finálénak! Magam sem hiszem el, hogy végül mégis így alakították a szálakat, hisz én végig erre vártam. Lana bukása..., mert elbukott, hisz azzal, hogy visszaemlékezett, egyben be is ismerte, hogy Ő maga volt a Gonosz.
Amikor Johnny-t lenyugtatta, és elvette tőle a fegyvert, azt mondta, hogy miatta lett Johnny gyilkos... hú, ekkor nagyon ledöbbentem, mármint, számomra mindig Ő volt a kurva és a gonosz, de most, hogy nyilvánosan is "kimondta", lefagytam. Örültem és sírtam. Aztán, amikor Lana meghúzta a ravaszt, teljesen kiakadtam. Mégis hogy képzelte? Azok után, hogy kitalált egy óriási baromságot, hogy megölt egy - majdnem - ártatlan embert, majd eldobta a fiát, képes később megölni azt?! Látjátok már? Ez az, amit Ryan és a többiek üzenni akartak nekünk. Ez a második évad üzenete, és nem az, hogy milyen rossz a nők megerősakolása - amúgy is, ezt az első évadban már megismerhettük, szóval miért ismételnék önmagukat?
Szóval, Lana megöli Johnny-t, user meg kiakad, de ami ezek után következett, arra még én sem számítottam: a bitch visszaemlékezett. Emlékeztek az első részre? Amikor Judy mondta Lana-nak, hogy ha szembe néz az Ördöggel, az majd kísérteni fogja, stb., stb.? Akkor Lana nem ment ki az ajtón, hanem visszaosont, de most, a részben, amikor Lana visszaemlékezett, kilépett az ajtón, elhagyta a Briarcliff-et, ergo: az egész meg sem történt. Vagy, ha mégis, akkor nem egészen úgy, ahogy mi láthattuk, és itt jön a lényeg: mi az egészet Lana szemszögéből láttuk, tehát olyan, mintha a könyvet olvastuk volna, vagy valahogyan így Beli.
Tehát, amikor Judy mondt az imént említett mondatot, Lana volt a Gonosz, és Judy nézett rá, szóval ezért szenvedett... szembe nézett a Gonosszal, az meg kísértette.
Konklúzió: függő vagyok, emellett megszállott és elfogult, de imádom az American Horror Story-t. A legeslegjobb sorozat, amit a Világ valaha elképzelhet... tele tanulsággal, tele csavarokkal és kételyekkel.
S annyi kérdés maradt, például az idegenek, az, hogy akkor ez az egész képzelgés volt-e, vagy sem, hogy mi fog Lana-val történni..., de mindannyian tudjuk, hogy ezek megválaszolatlanok maradnak, de épp ettől szép és élvezhető ez a sorozat Very Happy.

U.I. DOMINIQUE scream scream scream scream scream.

(October... I'm ready for you!)

x x x x x x x x x x x x x x x x x x x x x x x x x

Vissza az elejére Go down
http://vampsiterpg.hungarianforum.com
Amanda B. Lawrence
Admin
Amanda B. Lawrence

ϟ KOR : 34
ϟ TARTÓZKODÁSI HELY : ▲ hampshire
ϟ HOZZÁSZÓLÁSOK SZÁMA : 260
ϟ CSATLAKOZÁS : 2012. Dec. 13.

Spoileres övezet Empty
TémanyitásTárgy: Spoileres övezet   Spoileres övezet EmptyCsüt. Jan. 17, 2013 2:26 am


Spoiler!

Láttad az új részt, és muszáj kiengedned a felgyülemlett gőzt, vagy megszeretnéd osztani a gondolataidat? Itt megteheted!
// Chatbe ne spoilerezzetek, nehogy lelőjetek valamit!
Vissza az elejére Go down
 

Spoileres övezet

Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Vissza az elejére 
1 / 1 oldal

Permissions in this forum:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
Behind The Walls :: ϟ Dominique, Nique Nique :: The Playroom-