Az oldal egy részét az American Horror Story: Asylum c. sorozatból vettük.
A másik fele, a Dark Haven High ötlete Mary Eunice McKee és Dr. Oliver Thredson szüleménye. Ahogyan a története is.
Az oldalon található képek, kódok mind a no-way-out tulajdonában állnak. A Poster-Profil-t köszönjük a mi egyetlen Kötinknek. A lopás komoly következményeket von maga után.
ϟ KOR : 37 ϟ TARTÓZKODÁSI HELY : ▲ hampshire ϟ HOZZÁSZÓLÁSOK SZÁMA : 260 ϟ CSATLAKOZÁS : 2012. Dec. 13.
Tárgy: Re: Astrid Dalton Szer. Jan. 23, 2013 6:39 pm
You're committed!
Üdvözöllek az oldalon Astrid! Nyílt az út a többi áldozatok felé, arról amit olvastam, nagyon is tetszik a jellemed. Akkor szabadon is engedlek. Rohanj játszani, és szenvedj.
Astrid Dalton Victim
ϟ TARTÓZKODÁSI HELY : Magasabb körökben. ϟ HOZZÁSZÓLÁSOK SZÁMA : 3 ϟ CSATLAKOZÁS : 2013. Jan. 23.
Tárgy: Astrid Dalton Szer. Jan. 23, 2013 1:31 am
Astrid Dalton
A nevem Astrid Dalton 31 éves vagyok. Londonban születtem. A családom még mindig Londonban él. Keveset találkozunk, főleg mióta férjhez mentem. Szerető és néha túl ragaszkodóak ezért is akartam kiszabadulni az esős városból. Főállású feleség vagyok. Szeretem az ékszereket, a pénzt a kényeztetést épp ezért mentem hozzá a város egyik leggazdagabb férfiához és, ha ez munkának tekinthető akkor igen, szeretem a munkámat. Úgy nézek ki, mint Nicole Kidman.
A férfiak hazug disznók, és másra sem valók mint arra, hogy elhalmozzanak mindennel. Képtelen ésszel gondolkodni épp ezért nem fogok egybe sem beleszeretni. Ameddig kordában tudom tartani az érzelmeim nincs mitől félnem. Megkapok mindent a férjemtől és ezen kívül a szenvedélyes szexet a szeretőimtől. Ugyan mi kellene még ? Az, hogy ezek az emberek sose ismerjék meg egymást.