Az oldal egy részét az American Horror Story: Asylum c. sorozatból vettük.
A másik fele, a Dark Haven High ötlete Mary Eunice McKee és Dr. Oliver Thredson szüleménye. Ahogyan a története is.
Az oldalon található képek, kódok mind a no-way-out tulajdonában állnak. A Poster-Profil-t köszönjük a mi egyetlen Kötinknek. A lopás komoly következményeket von maga után.
ϟ KOR : 47 ϟ TARTÓZKODÁSI HELY : ✂ Briarcliff Manor ϟ HOZZÁSZÓLÁSOK SZÁMA : 161 ϟ CSATLAKOZÁS : 2012. Dec. 13.
Tárgy: Re: Tom Perens Szer. Feb. 13, 2013 10:59 am
We're sorry!
Tom, sajnos egyelőre nem tudlak elfogadni. Az okok pedig, amelyek miatt javítanod kell, a következőek: I. A karakterlap sablont, amit használtál, csak és kizárólag az áldozatok, avagy a Victims csoport tagjai használhatják - ezt a sablonoknál ki is emeltük -, és mivel a profilodból az derült ki, hogy szellem vagy, arra kérlek, hogy a másik két sablon közül válassz! II. A karakterlapod még így is nagyon hiányos, a helyesírási hibákról inkább ne is beszéljünk... "Már oly rég volt.. születtem" - Ide azt kellett volna írd, hogy mikor születtél, például: 1985 December 14-én születtem. "A családom... Volt családom?" - Nos, bizonyára volt... és itt arra lettünk volna kíváncsiak, hogy a családod hogyan viszonyult hozzát, milyen volt a kapcsolatotok, stb., stb. "Emberek eltűntetése vagyok." - Hmm... ez a mondat sem helyes, legalábbis én többszöri olvasás után se értettem meg. A foglalkozásodra voltunk kíváncsiak, például: Tanár, vagy bérgyilkos vagyok. "Vannak nekem olyanok? a munkámat." - Szereted, vagy nem szereted a munkádat?! Ide ezt kellett volna írd. "Úgy nézek ki, mint .......... " - És ide jött volna az úgynevezett "Play By", aki a karaktered arca.
Nos, ha segítségre van szükséged a karakterlap kitöltésével kapcsolatban, bátran szólj, mert szívesen segítünk, de így sajnos nem tudunk elfogadni!
Tom Perens
ϟ KOR : 27 ϟ TARTÓZKODÁSI HELY : Örökös helyem a kórház falai ϟ HOZZÁSZÓLÁSOK SZÁMA : 1 ϟ CSATLAKOZÁS : 2013. Feb. 13.
Tárgy: Tom Perens Szer. Feb. 13, 2013 8:53 am
FIRST AND LAST NAME
A nevem Tom Perens 54 éves vagyok. Már oly rég volt.. születtem. A családom Volt családom? Emberek eltűntetése vagyok. Vannak nekem olyanok? a munkámat. Úgy nézek ki, mint ......................