Az oldal egy részét az American Horror Story: Asylum c. sorozatból vettük.
A másik fele, a Dark Haven High ötlete Mary Eunice McKee és Dr. Oliver Thredson szüleménye. Ahogyan a története is.
Az oldalon található képek, kódok mind a no-way-out tulajdonában állnak. A Poster-Profil-t köszönjük a mi egyetlen Kötinknek. A lopás komoly következményeket von maga után.
ϟ KOR : 47 ϟ TARTÓZKODÁSI HELY : ✂ Briarcliff Manor ϟ HOZZÁSZÓLÁSOK SZÁMA : 161 ϟ CSATLAKOZÁS : 2012. Dec. 13.
Tárgy: Re: Nem leszek, mert... Szomb. Ápr. 13, 2013 7:37 am
Az előbb majdnem elszakadt a töltőm, és már meg is van az eredménye... nem érintkezik, és félek, hogy nem is fog. A gépem pedig nem fogja sokáig bírni, holnap meg bizonyára nem lesz nyitva a bolt, ahol vehetnék újat, szóval... ez a helyzet most :'(. Viszont, ez az állapot nem állandó, és mobilról leszek egész este, ha netán lemerülnék <3.
Alison Ross Patient
ϟ KOR : 32 ϟ TARTÓZKODÁSI HELY : Dark Haven ϟ HOZZÁSZÓLÁSOK SZÁMA : 158 ϟ CSATLAKOZÁS : 2013. Jan. 01.
Tárgy: Re: Nem leszek, mert... Szer. Márc. 27, 2013 2:35 am
na mucusok, én sem leszek most jóóó sokáig, mert megyek Rómába *---* amint tudok és visszaértünk leszek, és majd játszok is. de most szépen offolom magamat és a másik énemet is. feltehetőleg már április 8-tól leszek. addig is legyetek kellően őrültek. csóók
Allie&Sophie
Alex Blackbloom
ϟ KOR : 28 ϟ TARTÓZKODÁSI HELY : intézet ϟ HOZZÁSZÓLÁSOK SZÁMA : 238 ϟ CSATLAKOZÁS : 2013. Jan. 01.
Tárgy: Re: Nem leszek, mert... Kedd Feb. 26, 2013 4:08 am
Sajnos én is írok ide. Szülői terror miatt elköszönök egy időre, de nem sokáig, csak csengjen le a vihar itthon, ami még eltarthat egy két hétig. Plusz nyelvvizsgázom is, ami még jobban kiakaszt, de amint visszaérek, aktív tagja leszek a csöpp közösségnek. Köszönöm a megértést.
Én sem, és Dr. Mila Despoir sem.
Amanda B. Lawrence Admin
ϟ KOR : 37 ϟ TARTÓZKODÁSI HELY : ▲ hampshire ϟ HOZZÁSZÓLÁSOK SZÁMA : 260 ϟ CSATLAKOZÁS : 2012. Dec. 13.
Tárgy: Re: Nem leszek, mert... Csüt. Feb. 07, 2013 6:58 am
Lassan már VIP belépőt kaphatok, annyit írok ide. Az utóbbi időkben azért voltam ilyen inaktív, mert azt hittem, hogy a járvány rajtam is kifogott. De mint kiderült, nem is vagyok beteg, úgy, ahogyan hittem. Sokat stresszelek az utóbbi időkben, valószínűleg az iskola nagy szerepet játszik benne, de félek, hogy néha-néha egy-egy elmaradott reag miatt is. Tehát ennél is jobban offolnom kell magam, mert már kihatott az egészségemre, és az alvásomra is ez a stressz. Ergo mi itt a tanulság? Ne hozz létre egy álmatlanságban szenvedő pácienset, mert végül user-t is megtámadja. :") Igyekszem minél hamarabb felépülni, és legyetek jók!
;; Mary Eunice, Amy, Maggie
Anthony Mason Patient
ϟ KOR : 31 ϟ TARTÓZKODÁSI HELY : † Dark Haven High ϟ HOZZÁSZÓLÁSOK SZÁMA : 174 ϟ CSATLAKOZÁS : 2013. Jan. 02.
Tárgy: Re: Nem leszek, mert... Szomb. Feb. 02, 2013 12:16 am
Sziasztok.
Nincs internetem es egy darabig lehet nem is lesz. Sajnalom, akiknek logok annak igyekszem majd irni ha visszakapom a netem. Addig is fel-felnezek ha tudok, de idot nem mondok, mikor terek vissza teljesen.
Toncsi, Dmitriy
Harlow Williams Resident
ϟ KOR : 37 ϟ TARTÓZKODÁSI HELY : Hampsire ϟ HOZZÁSZÓLÁSOK SZÁMA : 326 ϟ CSATLAKOZÁS : 2013. Jan. 02.
Tárgy: Re: Nem leszek, mert... Pént. Feb. 01, 2013 2:11 am
Na végre sikerült nagy nehezen egy olyan géphez jutnom ami fel is enged. Jelentem a gépem már egy jó ideje gyengélkedik és az utóbbi időben fel is dobta a talpát így szerelőnél van. Sajnálom akikkel játszom, de ha tudnak várni ígérem elhalmozom őket.
Rendőrnéni, Shea Feehan
Moira Haden Ghost
ϟ TARTÓZKODÁSI HELY : Odaát ϟ HOZZÁSZÓLÁSOK SZÁMA : 4 ϟ CSATLAKOZÁS : 2013. Jan. 19.
Tárgy: Re: Nem leszek, mert... Kedd Jan. 29, 2013 3:02 am
Sziasztok sikeresen elkaptam egy takonykórt és most nyomom az ágyat rendesen teát szürcsölve és nyílok agyba főbe. Szóval az elkövetkezendő 1 hétben nem valószínű, hogy jövök. Ígérem sietek vissza.
Moira Haden, Astrid Dalton.
Nina Steele Patient
ϟ TARTÓZKODÁSI HELY : Briarcliff ϟ HOZZÁSZÓLÁSOK SZÁMA : 116 ϟ CSATLAKOZÁS : 2013. Jan. 02.
Tárgy: Re: Nem leszek, mert... Kedd Jan. 22, 2013 5:16 am
Sziasztok! Jelenleg nincs netem otthon (ma még a gép töltője és felrobbant konkrétan de már szereztem másikat), szóval nem nagyon leszek, nem tudom meddig. Lehet csak 1 nap de lehet, több lesz ezért inkább szólok. Reagok elvétve mert szomszéd néninek van nete és nincs kódja de nem több. Remélem mihamarább helyreáll a rend. Igyekszek
Nina, Jacqueline, Sofia.
Nina Steele Patient
ϟ TARTÓZKODÁSI HELY : Briarcliff ϟ HOZZÁSZÓLÁSOK SZÁMA : 116 ϟ CSATLAKOZÁS : 2013. Jan. 02.
Tárgy: Re: Nem leszek, mert... Csüt. Jan. 17, 2013 9:59 am
Helló, sajnos én sem leszek a napokban, fel-fel nézek pm miatt de reag a jövő hétig biztosan nem várható, bocsi akiket feltartok!
Amanda B. Lawrence Admin
ϟ KOR : 37 ϟ TARTÓZKODÁSI HELY : ▲ hampshire ϟ HOZZÁSZÓLÁSOK SZÁMA : 260 ϟ CSATLAKOZÁS : 2012. Dec. 13.
Sziasztok, sajnos megint én vagyok. Pénteken leutazok Sopronba bálozni, és egészen vasárnapig nem jövök haza. Tehát nem hiszem, hogy fent tudok lenni egyáltalán, reagok ezen a hétvégén nem fognak megszületni, mivel a vasárnapi estét is tanulással fogom tölteni. Hétköznap megpróbálok törleszteni 1-2 reagot, de nem látok rá sok esélyt, tehát lehet, hogy jövő hétre lesznek el tolva a hsz-ek megírása.. Elnézést, akivel van folyamatban lévő játékom!
;; The Devil és Alattvalói
Amanda B. Lawrence Admin
Ideje lenne nekem is ide írnom.. Ihlet hiányban szenvedek, de nagyon. Teljesen leblokkoltam, és remélem, hogy ez csak egy pár napos mizéria. Megpróbálok hétvégente írni, hétköznap nagyon elfoglalt lettem. Előre is elnézést kérek, akivel játékom van. Iskola időben fel fogok nézni chat-re, csak a játéktéren leszek egy kicsit inaktív. Igyekszem minél hamarabb írni! Legyetek jók rosszak!
The Devil
Brienna Hawkins Patient
ϟ KOR : 31 ϟ TARTÓZKODÁSI HELY : az ördög saját diliháza † ϟ HOZZÁSZÓLÁSOK SZÁMA : 76 ϟ CSATLAKOZÁS : 2013. Jan. 01.
Tárgy: Re: Nem leszek, mert... Pént. Jan. 11, 2013 9:38 am
Ne már, én vagyok itt az első? Ciki... A dolog úgy áll, hogy hétvégétől kezdve, egészen 27-ig offolnám magam. Nem ígérek semmit, de azért megpróbálok a játékaimra reagálni amikor csak tudok, mindenképp igyekszem. Hétvégén lelépek két napra a hegyekbe egy spontán síelésre, majd hétfőn következik az utolsó hajrám a vizsgám előtt 22-től pedig jöhet a sítábor kedvencem wifimmel, - gyér, gyatra, szar, kidobni való - tehát azon a héten végképp nem leszek. Csak gondoltam szólok, hogy igazoltan hiányzok. PM-ben továbbra is elérhető vagyok, ha valaki keresne. Legyetek jók! Brie
Amanda B. Lawrence Admin
Tárgy: Nem leszek, mert... Pént. Dec. 28, 2012 7:54 am
Hiányzásnapló
Nem leszel pár napig? Vagy talán több hétig? Itt jelezd hiányzásodat , nehogy az inaktívak közé kerülj!