Az oldal egy részét az American Horror Story: Asylum c. sorozatból vettük.
A másik fele, a Dark Haven High ötlete Mary Eunice McKee és Dr. Oliver Thredson szüleménye. Ahogyan a története is.
Az oldalon található képek, kódok mind a no-way-out tulajdonában állnak. A Poster-Profil-t köszönjük a mi egyetlen Kötinknek. A lopás komoly következményeket von maga után.
ϟ TARTÓZKODÁSI HELY : ۩ hampshire ϟ HOZZÁSZÓLÁSOK SZÁMA : 570 ϟ CSATLAKOZÁS : 2013. Jan. 01.
Tárgy: Re: Harlow Williams --> figyellek ám Pént. Jan. 04, 2013 6:09 am
Belizaire Roux
Együtt töltött éjszakák, amelyeket sokan figyeltek... úgy bizony a kihallgatásról beszélek. Borsot török az orrod alá, ugye? Tudod, én ezt rettenetesen élvezem... Szeretek veled játszani, és nem titkolom, hogy szeretnék másként is, hiszen nem teszek csak úgy meggondolatlanul vacsora meghívást senkinek... Főleg nem egy olyan nőnek, aki akár komoly veszélyt is jelenthet rám. De nem várakoztatlak tovább, mert hát vagyok olyan pofátlan, hogy bepályázzam a szerelmek-titulust.
Harlow Williams Resident
ϟ KOR : 37 ϟ TARTÓZKODÁSI HELY : Hampsire ϟ HOZZÁSZÓLÁSOK SZÁMA : 326 ϟ CSATLAKOZÁS : 2013. Jan. 02.
Tárgy: Harlow Williams --> figyellek ám Pént. Jan. 04, 2013 12:09 am
Bevallom őszintén sohasem gondoltam volna, hogy valaha egy emberi személy épp annyira fog vonzani és taszítani is mint te. Néha már úgy érzem, hogy azért születtél meg, hogy minden idegszáladdal becses személyemet bosszantsd s néha emiatt a pokolba is kívánlak. De azt hiszem, ha nem lennél, az életem unalmas lenne. Még ha tudom is, hogy egy gyilkos vagy s igen valószínű, hogy engem is szívesen a kínpadra vetnél...