Az oldal egy részét az American Horror Story: Asylum c. sorozatból vettük.
A másik fele, a Dark Haven High ötlete Mary Eunice McKee és Dr. Oliver Thredson szüleménye. Ahogyan a története is.
Az oldalon található képek, kódok mind a no-way-out tulajdonában állnak. A Poster-Profil-t köszönjük a mi egyetlen Kötinknek. A lopás komoly következményeket von maga után.
ϟ KOR : 47 ϟ TARTÓZKODÁSI HELY : ✂ Briarcliff Manor ϟ HOZZÁSZÓLÁSOK SZÁMA : 161 ϟ CSATLAKOZÁS : 2012. Dec. 13.
Tárgy: Re: Dr. Floyd Schneider szociális élete Szomb. Jan. 05, 2013 1:42 pm
Oliver Thredson
A törvényszék csupán egy hete küldött ide, a Briarcliff Manor-ba, s habár Kit Walker ügye lehetősen lefoglal, mégis sikerült időt szakítanom a leendő kollégáimra. Pszichiáterként nem volt nehéz megállapítanom, hogy valami nincs rendben veled, de mivel szimpatikus vagy számomra, nem igazán foglalkoztatnak a titkaid, ahogy a múltad sem. Csupán kollégák vagyunk, mindketten a saját feladatunkkal foglalkozunk, és néha beszédbe elegyedünk egy kávé mellett.
Dmitriy Lyovkin Nurse
ϟ KOR : 87 ϟ TARTÓZKODÁSI HELY : × Briarcliff Manor × ϟ HOZZÁSZÓLÁSOK SZÁMA : 33 ϟ CSATLAKOZÁS : 2013. Jan. 04.
Tárgy: Re: Dr. Floyd Schneider szociális élete Szomb. Jan. 05, 2013 10:20 am
Dmitriy Lyovkin
Emberek járnak körülötted, gyógyítasz, de mily módszerrel? Ezt te ítéled meg, én szótlanul követem mit mondasz, ha épp ott vagyok, ha épp hívsz. Csak annyit tudsz rólam, amennyit én mutatok, csak azt tudod, hogy én vagyok az, aki a legsötétebb dolgoknál is biztosan, remegésmentes kezekkel dolgozik. Keveset beszélünk, hisz én nem, csak hallgatok. A bizalom nálam nem létezik, de árnyként festem eléd, álcaként. Barát, vagy csak egy arc? Ezt te érzed igazán, én nem látok a fejedbe, és addig jó, míg te se az enyémbe.
Dr. Floyd Schneider Doctor
ϟ TARTÓZKODÁSI HELY : Briarcliff Manor ϟ HOZZÁSZÓLÁSOK SZÁMA : 271 ϟ CSATLAKOZÁS : 2013. Jan. 01.
Tárgy: Dr. Floyd Schneider szociális élete Pént. Jan. 04, 2013 12:37 pm
Dr. Otto Floyd Schneider
Szexi doki
Önelégült személyiségemnek köszönhetően, bármi lepereg rólam. Szeretem a kihívást és nincs bennem szégyen érzet... Eszközeimben nem vagyok válogatós, legyen szó bármiről is, de amúgy... egy bájos ember vagyok, leszámítva még a szókimondó természetemet.
Család
Barát
Ellenség
Paciens
Munkatárs
Oliver Thredson
Friss hús vagy a Briarcliff Manor-ban, akár csak én, munkánk fontossága miatt meglehetősen keveset tudunk beszélni, de néha-néha összeülhetünk, bár mégis akad benned valami, amit nem tudok hova tenni, ez pedig felkeltette a kíváncsiságomat.
Dmitriy Lyovkin
Csak akkor beszélsz, amikor muszáj, nekem pedig ez tökéletesen megfelel, kedvelem, hogy nem csacsogsz össze vissza, munkádat mindig precízen pontosan végzed, ami külön öröm számomra. Kedvellek, de csak annyira, mint ahogyan egy megbízható remek munkatársat.