Behind The Walls
785 ~ Silas Resfloowt 486258267anigif_www.kepfeltoltes.hu_
Készen állsz, hogy átlépd a szanatórium kapuit?
Behind The Walls
785 ~ Silas Resfloowt 486258267anigif_www.kepfeltoltes.hu_
Készen állsz, hogy átlépd a szanatórium kapuit?

Behind The Walls

You have two choices. You either live, or you die.

KezdőlapKezdőlap  Legutóbbi képekLegutóbbi képek  KeresésKeresés  RegisztrációRegisztráció  BelépésBelépés  
Belépés
Felhasználónév:
Jelszó:
Automatikus bejelentkezés: 
:: Elfelejtettem a jelszavam!
Korlátozás

Arányok:
Nők: 24
Férfiak: 12

Patients: 20
Doctors: 4
Nurses: 3
Residents: 5
Ghosts: 0
Creatures: 0
Victims: 4
Links
.. click, click, click!

Chatbox
.. stairway to heaven.

Legutóbbi témák
» Vampsite FRPG
785 ~ Silas Resfloowt EmptySzer. Dec. 17, 2014 5:50 am by Amanda B. Lawrence

» EOF - Empire of Fantasy
785 ~ Silas Resfloowt EmptyPént. Szept. 06, 2013 7:53 am by Vendég

» Prison
785 ~ Silas Resfloowt EmptyVas. Aug. 11, 2013 8:03 am by Vendég

» Dita D'amrosio
785 ~ Silas Resfloowt EmptyVas. Júl. 07, 2013 2:57 am by Dita D'amrosio

» Caleb A. Bristol
785 ~ Silas Resfloowt EmptySzomb. Júl. 06, 2013 8:20 am by Caleb A. Bristol

» Got a Secret can you keep it? ... | Pretty Little Liars RPG
785 ~ Silas Resfloowt EmptySzer. Júl. 03, 2013 2:13 am by Vendég

» The Originals
785 ~ Silas Resfloowt EmptyHétf. Jún. 03, 2013 6:35 am by Vendég

» Dark Dreams
785 ~ Silas Resfloowt EmptyVas. Jún. 02, 2013 1:48 am by Vendég

» Art war! FRPG
785 ~ Silas Resfloowt EmptyPént. Május 31, 2013 10:57 pm by Vendég

Top posters
Belizaire Roux
785 ~ Silas Resfloowt Vote_lcap785 ~ Silas Resfloowt Voting_bar785 ~ Silas Resfloowt Vote_rcap 
Harlow Williams
785 ~ Silas Resfloowt Vote_lcap785 ~ Silas Resfloowt Voting_bar785 ~ Silas Resfloowt Vote_rcap 
Dr. Floyd Schneider
Dylan Moore
Amanda B. Lawrence
Alex Blackbloom
Anthony Mason
Dr. Oliver Thredson
Alison Ross
Nina Steele
Our Friends
.. they're not harmless.

Ki van itt?
Jelenleg 9 felhasználó van itt :: 0 regisztrált, 0 rejtett és 9 vendég

Nincs

A legtöbb felhasználó (97 fő) Hétf. Okt. 14, 2024 6:21 am-kor volt itt.
Credit ©
.. you'll steal, we'll skin.
Az oldal egy részét az American Horror Story: Asylum c. sorozatból vettük. A másik fele, a Dark Haven High ötlete Mary Eunice McKee és Dr. Oliver Thredson szüleménye. Ahogyan a története is.
Az oldalon található képek, kódok mind a no-way-out tulajdonában állnak. A Poster-Profil-t köszönjük a mi egyetlen Kötinknek. A lopás komoly következményeket von maga után.

Megosztás

785 ~ Silas Resfloowt

Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Go down 
SzerzőÜzenet
Alex Blackbloom

Alex Blackbloom

ϟ KOR : 28
ϟ TARTÓZKODÁSI HELY : intézet
ϟ HOZZÁSZÓLÁSOK SZÁMA : 238
ϟ CSATLAKOZÁS : 2013. Jan. 01.

785 ~ Silas Resfloowt Empty
TémanyitásTárgy: Re: 785 ~ Silas Resfloowt   785 ~ Silas Resfloowt EmptyPént. Feb. 15, 2013 5:53 am

I hear voices in my heaaaad!!

Mindig betegként tekintettem magamra, sose volt az, hogy úgy gondoltam egyszer is meg fogok gyógyulni, nem adtak rá jelet, hogy meggyógyulnák, vagy valami ilyesmi. Noel meg is mondta, hogy innen senki nem fog kijutni élve, mert ha nem más tesznek arról, hogy itt maradjanak az emberek. Csak annyit nem értek, hogy miért jó az, ha mi bent maradunk? Talán nem akarják, hogy kifecsegjük, micsoda belső lakozik idebent, totális ellentéte a prospektuson leírtaknak. Úgy jöttem el otthonról, hogy sokkal jobb lesz itt, mint ott, de ezzel kapcsolatban a véleményem még nem változott, jobb itt, mint ott. De nem azok a körülmények vannak, amiket leírtak, ahhoz képest, hogy mennyi pénzt fizetnek a szülők, hogy itt tartsák a gyereküket. Inkább nekünk a kínzás, míg maguknak csak a tehertől való megszabadulást jelenti.
-De, ha én vagyok az a hajléktalan, aki helyért epedez, nálad akkor mi van? Akkor nem engedsz be vagy micsoda? – kérdeztem nyelvet öltve, de mikor megláttam kinézetét megijedtem. Mi lehet vele? Jól van?
-Szabályos dolog ez? Elvégre tőled megkérdezte a nem normális dokika, hogy mit akarsz? Nem kellett volna ilyet tenned, ez tönkre fog téged tenni, én pedig nem akarom ezt. – mondtam könnyezve, elé ülve, és arcát kezem közé vettem. Puszit leheltem azokra a helyekre, ahol láttam, hogy pirosabb, ott lehettek azok a tappancsok. Utáltam Ruffiot, azért amiért ilyet tesz vele. Elmosolyodtam mikor bekapott egy cukrot, én is követtem a példáját.
-Igazi York Shire cukorka, akkor kaptam mikor Noel oda utazott, megnézni a szüleimet. A kedvenc macim, gondoltam áthozom, mert ő vigyázni fog ránk. Olyan, mint te, legalábbis rád emlékeztet, mindig veled alszok el, látod a kis ruhadarabot a nyaka körül? Az az egyik felsődből van, amivel elszorítottad a vérzésemet, persze kimosva. Szeretlek Silas! – mondtam elpirulva, nagyon pirosan, szemébe nézve.

TAG: Silas ♥♥ | MUSIC: ONE WAY ♥ | NOTES: annyira szeretlek ♥
Vissza az elejére Go down
Silas Resfloowt
Patient
Silas Resfloowt

ϟ TARTÓZKODÁSI HELY : Dark Haven
ϟ HOZZÁSZÓLÁSOK SZÁMA : 26
ϟ CSATLAKOZÁS : 2013. Jan. 13.

TémanyitásTárgy: Re: 785 ~ Silas Resfloowt   785 ~ Silas Resfloowt EmptyPént. Feb. 15, 2013 3:07 am

To Alex
Life? What is it good for? Absolutely nothing...

Szó szám: nem tom xD -- Írás közben ezt a számot hallgattam -- Viseletem:Nem igen tudom :S Hozzáfűzni való: nincs

Még volt egy kiakadásom, de Ruffio arra jutott, hogy erre nincs időnk, mert jön Alex és szeretné, ha normális lennék. De tisztázzuk, én még életemben nem láttam olyat, aki ettől jobban lesz. Most őszintén, az kin segít, hogy agyoncsapja az áram?! Na mindegy, a dokim úgy gondolta, hogy rajtam segíteni fog, betett a számba valami vackot, hogy ne haraphassak rá a nyelvemre és jött is az áram, öten fogtak le, préseltek az ágyba, de így is nagyon ugráltam, a végére az utolsó rángások után máris végre nyugodt voltam, vagyis teljesen K.O. Ruffio a szobámban próbált újraéleszteni annyira, hogy ne akadjon össze a nyelvem, és ne akarjak összecsuklani, mint egy rongybaba. Hamar kiment, és szinte azonnal kopogott Alex. Ügyetlenül álltam fel és nyitottam ki, kicsit kapaszkodtam az ajtóba.
- Hajléktalant nem, de téged igen - Mosolyodtam el kómásan, a cukros zacskó kicsúszott a kezemből és landolt a padlón.
- Bocs, gyere csak be, kicsit... volt egy kör elektrosokkom - Dőltem az ajtónak, ami becsukódott és a tövébe csúsztam.
- Jaj, cukor - Bekaptam egyet és lassan kezdtem szopogatni.
- Aranyos maci

Alex Blackbloom

Alex Blackbloom

TémanyitásTárgy: Re: 785 ~ Silas Resfloowt   785 ~ Silas Resfloowt EmptyPént. Feb. 01, 2013 11:50 am

I hear voices in my heaaaad!!

Nem akartam sokat pepecselni azzal, hogy ott lézengek az ebédlőben. Gyorsan, hiper szuper sebességgel akartam, hogy eljöjjön az este, s mehessek végre Silashoz. Noel megengedte, hogy nála aludjak, de csak egy feltétellel. Hogy nem csinálunk semmi hülyeséget, amit arra értett, hogy nem fekszünk le egymással. Ebben viszont teljes mértékben biztos lehet, hisz nem azért megyek én oda hozzá, hogy hemperegjek vele egyet. Jó, fogunk hemperegni, de nem meztelenül, s nem a miatt. Hanem a nevetéstől, meg tudom is én miktől.
Mosolyogva kerestem elő a szobámban lévő twistert, meg activity, s gyorsan megkerestem a legjobb pizsamámat. Elvettem ágyamról a macimat, a fésűmet, s szép lassan, ezekkel a dolgokkal a kezemben elindultam a Silas lakosztályra. Lassan értem oda az ajtóhoz, ami a szobájától választott el. Nem mertem először bekopogni, de megembereltem magam, meg egy kicsit Szófia is rásegített.
-Szobaszervíz!- mondtam elváltoztatott hangon, majd mikor kinyitotta elmosolyodtam. – Szia, befogadnál egy hajléktalant az éjszakára? – kérdeztem hatalmas vigyorral arcomon, majd átnyújtottam egy zacskó cukorkát.

TAG: Silas ♥♥ | MUSIC: here | NOTES: <3
Alex Blackbloom

Alex Blackbloom

TémanyitásTárgy: 785 ~ Silas Resfloowt   785 ~ Silas Resfloowt EmptyPént. Feb. 01, 2013 11:32 am

Ajánlott tartalom

TémanyitásTárgy: Re: 785 ~ Silas Resfloowt   785 ~ Silas Resfloowt Empty

785 ~ Silas Resfloowt

Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Vissza az elejére 
1 / 1 oldal

Engedélyek ebben a fórumban:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
Behind The Walls :: ϟ 2013, Hampshire, Massachusetts :: Dark Haven High :: Lakószobák-